Primorski tehnološki park odprl prijave v »Podjetniški TOP program«

Primorski tehnološki park odprl prijave v »Podjetniški TOP program«

Primorski tehnološki park odprl prijave v »Podjetniški TOP program«

17. 09. 2018

Primorski tehnološki park je odprl prijave v »Podjetniški TOP program«, ki bo izbranim udeležencem omogočil, da v šestih tednih z vrhunskimi predavatelji in podjetniškimi mentorji razvijejo delujoč poslovni model. Rok za prijavo je do 21. septembra 2018.

Vir in informacije: Primorski tehnološki park d.o.o., 4. 9. 2018, www.primorski-tp.si

Izjemna priložnost za perspektivna mlada podjetja in posameznike

Primorski tehnološki park je odprl prijave v »Podjetniški TOP program«, ki bo izbranim udeležencem omogočil, da v šestih tednih z vrhunskimi predavatelji in podjetniškimi mentorji razvijejo delujoč poslovni model. Pogoj za sodelovanje je izvirna podjetniška ideja, za katero stoji oseba ali ekipa, pripravljena sprejemati nova znanja. Strokovna komisija bo izmed prispelih prijav izbrala dvanajsterico najbolj zanimivih podjetnikov, ki bodo program v vrednosti 2.852 eur obiskovali brezplačno. Rok za prijavo je do 21. septembra 2018.

Podjetniški TOP program je namenjen mladim podjetjem in posameznikom pred ustanovitvijo novega podjetja, ki že delajo na razvoju svoje ideje, iščejo nova praktična podjetniška znanja za rast in razvoj njihovega podjetja, so zagnani, vztrajni in pripravljeni delati za svoj prihodnji uspeh.

Kaj nudi podjetniški top program

  • V samo 6-ih tednih udeleženci za svojo podjetniško idejo razvijejo delujoč poslovni model
  • 20 individualnih mentorskih ur z izkušenimi podjetniki
  • Brezplačna uporaba poslovnega prostora v Coworking-u Primorskega tehnološkega parka ves čas trajanja programa, ob uspešenem zaključku programa pa še naprej vse do 1 leta.
  • dostop do pomembnih informacij, znanja in povezav ter vstopnica v skupnost podjetnikov Primorskega tehnološkega parka

Prijava v Podjetniški TOP program je možna na spletni strani Primorskega tehnološkega parka: www.primorski-tp.si/podjetniski-top-program.

Predstavitve v Ajdovščini, Tolminu, Idriji in Novi Gorici

Primorski tehnološki park bo v sodelovanju z Razvojno agencijo ROD Ajdovščina, Posoškim razvojnim centrom iz Tolmina in Coworkingom Idrija predstavil podrobnosti programa na štirih dogodkih v Goriški regiji, in sicer:

  • v Ajdovščini, 10. 9. 2018, ob 17. uri v Hiši mladih
  • v Tolminu, 11. 9. 2018, ob 17. uri v Coworkingu Baza
  • v Idriji, 12. september 2018, ob 17. uri v Coworkingu Idrija
  • v Novi Gorici, 13. september 2018, ob 17. uri v Eda centru.

Na predstavitvenih dogodkih bodo sodelovali tudi uspešni podjetniki iz lokalnega okolja, ki so se v preteklih izvedbah že udeležili Podjetniškega TOP programa oziroma so že vključeni v skupnost podjetnikov Primorskega tehnološkega parka. V Ajdovščini bosta svoje izkušnje delili Ana Lulik (Razgibana) in Magdalena Fabčič (Pogumna.si), v Tolminu Adrijana Lorenzutti (A Confin) v Idriji pa Marko Fornazarič  (Creative Solutions). Zadnji v nizu predstavitvenih dogodkov, ki se bo odvijal v Novi Gorici, bo združil zgodbe udeležencev programa, predavateljev in podjetniških mentorjev.

V Podjetniškem TOP programu, ki ga je Primorski tehnološki park pričel izvajati leta 2016, je doslej sodelovalo že 32 mladih podjetij oz. podjetniških ekip. Med njimi so nekatera tako napredovala, da že ustvarjajo nove zaposlitve, uspešno pridobivajo kupce in hitro rastejo.

Dodatne informacije: Za več informacij so vam na voljo na spodnjih kontaktih:

Nazaj