Brezplačna delavnica - »Eko-učinkovitost embalažnih materialov, ki prihajajo v stik z živili«, Ljubljana

Brezplačna delavnica - »Eko-učinkovitost embalažnih materialov, ki prihajajo v stik z živili«, Ljubljana

04. 03. 2014

Datum: 21. marec 2014, s pričetkom ob 9.30 uri

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana C, I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Embalaža ima nepogrešljivo vlogo pri ohranjanju kakovosti in zaščiti živil. Ob naraščanju količin nastale odpadne embalaže se moramo kljub temu vprašati ali bi bilo možno porabiti manj embalaže, jo optimizirati in zmanjšati stroške v podjetju, ob izpolnjevanju vseh predpisanih obveznosti, ki jih na tem področju narekuje zakonodaja.

Na tokratni delavnici bo večja pozornost namenjena papirni embalaži. Vabljeni embalerji, proizvajalci materialov, trgovci, zbiralci in predelovalci odpadkov, snovalci oziroma oblikovalci nove embalaže in vsi, ki jih zanima možnost optimizacije embalaže in pristopi k uvajanju ekodizajna v podjetju ter vsem, ki so, ali želijo biti vključeni v vrednostni verigi embalaže in odpadne embalaže v prehrambeni industriji.

Brezplačna delavnica z naslovom: »Eko-učinkovitost embalažnih materialov, ki prihajajo v stik z živili« bo potekala 21. marca 2014, s pričetkom ob 9.30 uri, v dvorani C, v I. nadstropju GZS, na Dimičevi 13, v Ljubljani.

Program

Kotizacije ni.

Prijave: Število mest je omejeno. Predhodna prijava je obvezna preko spletne prijavnice. Prijava bo možna do zasedbe mest.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj