Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

25. 02. 2014

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-Feb-21

Podjetje iz Britanije z inženirsko družbo v Afriki, je prepoznalo potencial v izkoriščanju sončne energije v nekaterih afriških državah, z namenom nadomestitve uporabe kerozina, utekočinjenih naftnih plinov ter drugih goriv. Podjetje želi tržiti solarne peči ter ostalo podobno opremo. Iščejo tudi dobavitelje in proizvajalce za bodisi delo v okviru partnerstva, distribuiranja ali pa v smislu komercialnega dogovora oz. lokalne proizvodnje na podlagi licence.

EEN-Feb-22

Poljsko podjetje, ki deluje na trgu domače kinematografije, išče dobavitelje stolov za domače kinodvorane. Podjetje poljskim strankam nudi celovite rešitve za domači kino. Trenutno iščejo alternativne pogodbene proizvajalce stolov za domače kinodvorane.

EEN-Feb-23

Poljsko podjetje, ki je aktivno pri trgovanju z živili, išče dobavitelje repičnega olja. Podjetje ima obsežen prodajni kanal na Poljskem. Oskrbujejo restavracije in trgovine z živili z vsemi vrstami prehrambenih izdelkov. Podjetje išče dobavitelje repičnega olja na dolgi rok.

EEN-Feb-24

Hrvaško podjetje specializirano za franšizno prodajo pekovskih izdelkov želi razširiti ponudbo in išče nove dobavitelje končnih izdelkov ter kruhu podobnih polizdelkov.

EEN-Feb-25

Podjetje iz severno zahodne Britanije je zaznalo naraščajoče želje določenih afriških držav o umiku razsvetljave, ki vsebuje kerozin in uporabi električne razsvetljave. Prav tako vedno obsežnejša uporaba mobilnih naprav ter prenosnih računalnikov zahteva polnjenje, obnavljanje uporabljenih baterij. Podjetje si želi delovati kot uvoznik, distributer ali zastopnik proizvajalcev in dobaviteljev številnih polnilnih postaj na sončno energijo ter drugih solarnih produktov kot so solarne luči, radijski sprejemniki ter televizije.

EEN-Feb-26

Podjetje iz Britanije ima hčerinsko inženirsko družbo v Nigeriji, ki proizvaja opremo za živilskopredelovalni sektor in išče dobavitelje kovin. Družba je pripravljena delati kot distributer ali prodajni posrednik na podlagi komercialnega sporazuma znotraj Nigerije in Gane za večje količine materiala.

EEN-Feb-27

Rusko podjetje, specializirano za organizacijo razstav in poslovnih dogodkov, išče partnerje za skupno organizacijo razstav in kongresov.

EEN-Feb-28

Srbsko podjetje proizvaja rezervoarje ter kovinske zabojnike. Podjetje je zlasti specializirano za proizvodnjo in montažo naprav za odstranjevanje prahu, čiščenje zraka, proizvodne linije iz nerjavečega jekla, različno opremo ki se uporablja v predelovalnih obratih, opremo za plin in bencinske črpalke. Podjetje nudi podizvajalske storitve povezane z načrtovanjem in proizvodnjo tlačnih posod ter opremo za bioplinarne, hkrati išče distributerja svojih produktov na evropskem trgu.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Marko Milenkovič

Tel: 02 / 333 13 18

E-mail: een@mra.si in marko.milenkovic@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj