Podjetniški tržnici v Kopru in Mariboru

Podjetniški tržnici v Kopru in Mariboru

26. 11. 2013

Datum in kraj:

  • 27. november 2013, Koper
  • 28. november 2013, Maribor

SPIRIT Slovenija, javna agencija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira evropsko kampanjo Evropski teden podjetništva 2013 v Sloveniji.

V okviru evropske kampanje vabimo podjetnike in tiste, ki si to želite postati, da se nam pridružite na pestrem podjetniškem dogajanju od 25. do 30. novembra 2013, na dogodkih po vsej Sloveniji. Na vse dogodke je za udeležence ob predhodni prijavi PROST VSTOP!

V okviru podjetniških tržnic bodo na voljo info točke podpornih institucij za podjetništvo in inovativnost (razvojne agencije, VEM točke, Europe direct info točka idr.). Predstavniki različnih institucij vam bodo nudili različne aktualne poslovne informacije o ustanovitvi podjetja, o možnostih financiranja podjetniških podjemov, trženju vaših produktov in storitev s pomočjo različnih mednarodno dostopnih orodij, vstopu na tuje trge in še in še.

Hkrati predstavlja Podjetniška tržnica priložnost več za poslovno mreženje in spoznavanje novosti v vašem lokalnem okolju. Priložnost več, da jo izkoristite in naredite odločnejši korak naprej v vaši podjetniški karieri.

Vabljeni so:

  • študentje zadnjih letnikov in absolventi,
  • drugi iskalci  zaposlitve,
  • vsi, ki imajo dobro poslovno idejo in vidijo poslovno priložnost,
  • podjetniki začetniki, start-upi.

Prijave:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj