Brezplačna delavnica - »Učinkovita prodajna komunikacija«, Škofja Loka

Brezplačna delavnica - »Učinkovita prodajna komunikacija«, Škofja Loka

22. 10. 2013

Datum: 23. oktober 2013, od 13.00 ure do 16.15 ure

Kraj: Velika sejna soba Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka

Imate dobro ponudbo blaga in storitev, dobro lokacijo, prijazne in ustrežljive prodajalce, pa vseeno vaš promet zaradi nezadostne prodaje nazaduje, ni planiranega napredka, zaostajate za konkurenco…

Ali je res prav za vse možno kriviti recesijo in upad nakupovalnih navad potrošnika? Seveda ne. Zato je na vas, da se prilagodite novim tržnim zahtevam in se naučite profesionalnih prodajnih veščin in znanj ter z učinkovitimi pristopi pripomorete do boljših rezultatov podjetja.

Brezplačna delavnica z naslovom: »Učinkovita prodajna komunikacija« bo potekala v sredo, 23. oktobra 2013, od 13.00 ure do 16.15 ure v Veliki sejni sobi Upravne enote Škofja Loka, Poljanska cesta 2, Škofja Loka.

Program delavnice:

  • Vstopna točka VEM ter odprti javni razpis
  • Spremembe na področju prodaje
  • Ključne točke grajenja odnosov s strankami
  • Učinkovito vodenje prodajnega razgovora (učinkovito postavljanje vprašanj, veščine prezentacij)
  • Zaključek prodaje

Delavnico bo vodil g. Janez Hudovernik iz podjetja Pro Acta d.o.o., ki je svoje bogate poslovne in strokovne izkušnje na področju prodaje nabiral pri delu z vrhunskimi prodajalci in menedžerji tako v Sloveniji kot tudi v državah Srednje Evrope. Je nosilec licence podjetja persolog International kot tudi usposobljeni trener za izvajanje coachinga ter seminarjev po metodi SPIN®. Je avtor številnih člankov na temo uspešnosti v prodaji in soavtor knjige (z g. Brianom Tracyjem) Kako zgraditi zmagovalni prodajni tim.

Informacije o vstopni točki Vem ter odprtih javnih razpisih pa vam bo predstavila Jana Šifrar, svetovalka na vstopni točki VEM.

Delavnica je brezplačna in je namenjena podjetjem starejšim od 3-eh let delovanja.

Dodatne informacije in prijave: Razvojna agencija Sora, Tel: (04) 50 60 220, e-pošta: info@ra-sora.si.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in SPIRIT Slovenija, javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovacij, razvoja, investicij in turizma. Izvaja se v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2013 »VEM 2013«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj