Brezplačno predavanje - »Poslovanje slovenskih podjetij na nemškem, avstrijskem in hrvaškem trgu«, Kamnik

Brezplačno predavanje - »Poslovanje slovenskih podjetij na nemškem, avstrijskem in hrvaškem trgu«, Kamnik

01. 10. 2013

Datum: 16. oktober 2013, ob 15.00 uri

Kraj: OOZ Kamnik, Tomšičeva 11, Kamnik

S podaljševanjem ekonomske krize se slovenska podjetja, ki opravljajo storitve na terenu, čedalje bolj obračajo k nemškemu in avstrijskemu trgu. Z vstopom Hrvaške v EU pa se je odprl še dodaten trg za slovenska storitvena podjetja. Poznate vse postopke, ki jih morate opraviti predenj lahko začnete svoje storitve ponujati na teh trgih? Vabijo vas, da se udeležite brezplačnega predavanja, kjer vam bodo predstavili vse postopke, da lahko opravljate svoje storitve v teh državah, ravno tako pa kakšni so pogoji za delo slovenskih ali celo delavcev iz drugih držav.

Več

Delavnico organizira VEM točka Mengeš v sodelovanju z OOZ Kamnik in OOZ Domžale.

Dodatne informacije in prijave: Več informacij in prijave na telefonu: (01) 89 62 714 (Litija) in (01) 723 81 01 (Mengeš) ali e-naslovih: vem@razvoj.si ter info@razvoj.si.

Organizator izobraževanj si pridržuje pravico do spremembe lokacije in termina predavanja, v primeru premajhnega števila prijav pa tudi pravico do odpovedi izobraževanja.

Izobraževanja preko vstopnih točk VEM sofinancira SPIRIT in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter občine Razvojnega partnerstva središča Slovenije.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj