Pogajaj se kot profesionalec!, Kranj

Pogajaj se kot profesionalec!, Kranj

22. 10. 2024

Datum: 5. november 2024, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: Kovačnica - podjetniški inkubator Kranj, Poštna ulica 4, Kranj,

V življenju se nenehno pogajamo, bodisi v zasebnem ali poslovnem življenju, in od naše sposobnosti prepričevanja je odvisno, ali bomo sprejeli ponujeno ali pa od nasprotne strani dobili, kar želimo. Pogajanja so še posebej pomembna v poslovnem svetu, kjer uspešnim pogajalcem vedno ostane bistveno večji del pogače.

Kaj je tisto, kar nas naredi prepričljivejše? Ste že kdaj odšli s sestanka s kupcem in imeli občutek, da bi bil vam pripravljen plačati višjo ceno? Imate težavo, kako prepričati potencialne poslovne partnerje za sodelovanje z vami? Ste prepričani, da od svojih dobaviteljev kupujete po najboljši možni ceni?

Na treningu boste spoznali pristope in pogajalske tehnike, ki preverjeno delujejo. So splet teoretskih dognanj vodilnih svetovnih strokovnjakov in univerz ter dodobra preizkušeni v praksi. Ker je pogajanje veščina, je izobraževanje zasnovano tako, da boste nova spoznanja tudi praktično preizkusili, tako na treningu, kot kasneje v resničnem življenju. S tem boste utrdili pridobljeno znanje in ga pretvorili v veščino.

Izvedeli boste tudi česa ne smete početi, če želite, da se bodo pogajanja uspešno zaključila v vašo korist. V pogajalskem procesu namreč velikokrat delamo številne napake kot so, osredotočanje na pozicije, prevelika čustvena angažiranost, ustvarjanje hladnega in napetega ozračja ter iskanje nepotrebnih oziroma nemogočih kompromisov.

Trening je razdeljen v naslednje sklope:

  • Ustvarjanje odnosa.
  • Harvardska metoda pogajanj.
  • Iskanje skupnih ciljev in odstranjevanje ovir.
  • Pogajalske taktike.
  • Uspešno zaključevanje pogajanj.

Kdo bo predaval?

Predavatelj Anže Šinkovec je svetovalec vodstvom podjetij in predavatelj na področju prodaje ter nabave. S pogajanji se je pričel ukvarjati že tekom študija, ko je pridobil poglobljeno teoretsko podlago. Ima tudi bogate praktične izkušnje, saj se je pred pričetkom svetovalne kariere 13 let kalil v večjem proizvodnem podjetju in zasedal vodstvene ter direktorske položaje, kjer se je redno srečeval s težkimi pogajalskimi izzivi. Od leta 2014 je tudi član strokovnega sveta Združenja nabavnikov Slovenije.

Udeležba je brezplačna,

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj