IKIGAI: Pot od poslanstva do podjetništva, Koper

IKIGAI: Pot od poslanstva do podjetništva, Koper

15. 10. 2024

Datum: začetek 4. novembra 2024 (ob ponedeljkih in sredah, od 16.15 do 18.30 ure)

Kraj: Ljudska univerza Koper, Cankarjeva ulica 33, Koper

Tečaj IKIGAI: pot od poslanstva do podjetništva je celovit in navdihujoč program, ki omogoča poglobljeno raziskovanje in razvoj lastnega potenciala ter njegovo preoblikovanje v uspešno poslovno pot.

S poudarkom na konceptu IKIGAI, notranjem gonilu in vodilu, ki daje našemu življenju in delu večji smisel in pomen, udeleženci spoznajo svoje poslanstvo in pridobijo znanje, kako ga lahko pretvorijo v uspešen lasten posel.

Tečaj združuje tako teoretični kot praktični del in zajema predvsem energijski in psihološki vidik zavestno vodenega podjetništva in uspešne podjetniške naravnanosti. Poleg osnovno pravno-formalnih in praktičnih vidikov ABC podjetništva, udeleženci pridobijo znanje o gradnji prepoznavnosti na socialnih omrežjih, moški in ženski energiji, zmagovalni miselnosti uspešnih ljudi ter osvojijo veščine upravljanja z lastno energijo, časom in delom.­­

Skozi praktične vaje in refleksijo udeleženci najdejo svoje talente, ozavestijo svoje vrednote in prepoznajo svoje sposobnosti ter pridobijo kompetence, ki jim omogočajo, da ustvarijo dobiček iz njihovih strasti. Osvojijo tehnike za uspešno obvladovanje stresa, se podajo na pot osebnega razvoja in podjetniške rasti ter svoje sanje pretvorijo v dosegljive cilje, ki jih samozavestno in pogumno uresničujejo, ter tako zaživijo izpolnjeno in strastno življenje v ravnovesju med delom, domom, družino in družbo.

Z vami bo Sandra Korenika Marsetič.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj