Izdelava spletnih strani, Koper

Izdelava spletnih strani, Koper

15. 10. 2024

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 6. november 2024, od 8.00 do 16.00 ure

Kraj: RRC Koper (predavalnica v pritličju), Ulica 15. maja 19d, Koper

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Izdelava spletnih strani«, ki bo potekala v sredo, 6. novembra 2024, od 8.00 do 16.00 ure, v prostorih RRC Koper (predavalnica v pritličju)., Ulica 15. maja 19d, Koper.

Delavnica je namenjena vsem, ki jih zanima svet spletnega razvoja, od začetnikov do tistih z osnovnim predznanjem.

Udeleženci bodo spoznali ključne koncepte digitalne strukture spletnih strani, se naučili, kako pravilno zasnovati in izdelati spletno stran ter se poglobili v tehnike za njeno optimizacijo za iskalnike.

Skozi interaktivne primere in praktične vaje bodo udeleženci pridobili znanje, potrebno za uspešno postavitev in vzdrževanje učinkovite spletne prisotnosti, ki bo prilagojena sodobnim trendom in zahtevam uporabnikov.

Predavanje je idealna priložnost za pridobitev celovitega vpogleda v proces izdelave spletnih strani, od ideje do objave in promocije na spletu.

Ogledali si boste tudi, kako pravilno pripraviti spletno stran na nove GDPR zahteve EU.

Pridružite se ter povečajte prepoznavnost vašega podjetja ter dvignite vaše podjetje ali kariero  na višji nivo.

Ciljna skupina: aktivno prebivalstvo, zaposleni, iskalci zaposlitve, potencialni podjetniki in podjetniki s poudarkom na poslovni uporabi. Udeleženec delavnice je lahko oseba, ki je stara 30 let ali več in je prebivalec RS.

Način dela: Praktična delavnica z uporabo računalnikov

Izvajalec: Luka Drakskobler in Jan Trošt, podjetje FORWARD d.o.o., podjetje s širokim spektrom znanj iz vseh področji digitalnega marketinga.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj