3. Karierni sejem na Kamniškem, Kamnik

3. Karierni sejem na Kamniškem, Kamnik

15. 10. 2024

Datum: 14. november 2024, od 8.00 do 18.00 ure

Kraj: Športna dvorana Kamnik - Šolska ulica 2, Kamnik

Ste pripravljeni na novo karierno avanturo?

Dogodek je organiziran v sodelovanju s Podjetniškim klubom Kamnik in Občino Kamnik ter predstavlja izjemno priložnost za odkrivanje obetavnih možnosti zaposlitve in kariernega razvoja.

Kaj vas čaka na sejmu?

  • Dopoldne: Posebno doživetje za osnovnošolce iz Kamniških osnovnih šol. Priložnost za spoznavanje različnih poklicev, interaktivne delavnice ter navdihujoče predstavitve podjetij.
  • Popoldne: Bogat program za dijake, iskalce zaposlitve in vse ostale zainteresirane. Povezovanje z lokalnimi podjetniki, odkrivanje raznolikih kariernih možnosti ter iskanje novih izzivov. Udeleženci bodo imeli priložnost sodelovati v različnih delavnicah in panelnih razpravah, ki bodo obravnavale aktualne teme in priložnosti na trgu dela.

Cilj dogodka:

Na 3. Kariernem sejmu bodo povezali mlade, iskalce zaposlitve in tudi tiste, ki razmišljajo o spremembi karierne poti z uspešnimi podjetji, ki delujejo v Kamniku in bližnji okolici. Namen sejma je predstaviti širok nabor delovnih mest in možnosti kariernega razvoja, ki so na voljo v našem domačem kraju. Vabijo vas, da spoznate izjemno ponudbo podjetij ter odkrijete možnosti zaposlitve, ki jih prinaša naša regija.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za:

  • Spoznavanje perspektivnih poklicev in podjetij
  • Raziskovanje zanimivih kariernih poti
  • Ustvarjanje dragocenih povezav za vašo prihodnost

Sejem je brezplačno odprt za vse generacije, zato vabljeni, da se pridružite in se prepustite navdihujočemu kariernemu doživetju!

Več informacij o sejmu

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj