Izbor Mladi podjetnik leta 2024

Izbor Mladi podjetnik leta 2024

01. 10. 2024

Vir in informacije: Zavod mladi podjetnik, https://mladipodjetnik.si

Bodoča podjetniška zvezda, pozor! Vabijo te na izbor podjetniških zvezd, ki se odvija pod okriljem izbora Mladi podjetnik leta. Če želiš prejeti kup bogatih podjetniških nagrad, se mrežiti s prodornimi mladimi podjetniki ter že prekaljenimi mački in se predstaviti širni slovenski javnosti, potem si na pravem mestu!

Iščejo novo mlado podjetnico ali podjetnika leta! Nagrade in komisija so pripravljene, čakajo prijave! Boš ravno ti prejel/a laskavi naslov, veliko medijske pozornosti in 15 tisoč evrov nagrad ter postal/a Mladi podjetnik leta? Izbrali bodo mlado podjetnico oziroma podjetnika, ki se je s svojim dosedanjim delom v podjetju izkazal/a za nadpovprečno uspešnega, inovativnega ter prodornega.

Oglejte si slikovno galerijo z izbora Mladi podjetnik leta 2023.

Zakaj se prijaviti?

  • Si želiš preživeti štiri dni v eni izmed evropskih prestolnic v družbi dr. Jureta Kneza iz Dewesofta ter preteklih zmagovalcev izbora?
  • Si želiš postati bolj medijsko prepoznaven?
  • Si želiš postati del skupnosti uspešnih mladih podjetnikov?
  • Želiš tekom postopka izbora pridobiti nova znanja, veščine in spoznati bodoče podjetniške zvezde?

Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril z DA, potem se prijavi!

 

Časovnica izbora

1.9.2024

Uradno odprtje prijav

8.11.2024

Zaključek prijav

november 2024

Izbor in razglasitev 5 finalistov

november 2024

Dogodek “Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!” in javni “pitchi” 5 finalistov in razglasitev zmagovalca

december 2024

Dogodek: Druženje finalistov, skupnosti preteklih zmagovalcev ter članov komisije

2024

Podjetniški vikend zmagovalca ter ključnih deležnikov izbora v evropski prestolnici pod pokroviteljstvom dr. Jureta Kneza, Dewesoft

Dodatne informacije in prijave

Oglejte si posnetek izbora Mladi podjetnik leta 2023.

***

O izboru Mladi podjetnik leta

Zavod mladi podjetnik skupaj s partnerji izbor Mladi podjetnik leta izvaja že od leta 2011. V MP verjamejo, da je podjetništvo gonilna sila gospodarskega razvoja, ter da so mladi podjetniki tisti, ki bodo v prihodnjih desetletjih skrbeli za kakovostna delovna mesta, zviševanje dodane vrednosti, prodor na tuje trge ter posledično polnitev državnih blagajn naše države in na ta način dvig splošne blaginje.

Poslanstvo izbora Mladi podjetnik leta je identificirati pozitivne zglede med slovenskimi mladimi podjetniki, jih širše medijsko izpostaviti ter približati mladim, jih navdušiti za podjetništvo in na ta način povečati delež mladih, ki dejansko postanejo podjetniki.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj