Priprava zagonskega projekta na investicijo, Novo mesto

Priprava zagonskega projekta na investicijo, Novo mesto

01. 10. 2024

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 16. oktober 2024, od 16.45 do 20.00 ure

Kraj: Razvojni center Novo mesto, Podbreznik 15, Novo mesto

Vabljeni na brezplačno podjetniško delavnico programa Business Gladiator, ki jo bo vodila Nina Dremelj, izkušena investitorka in predsednica kluba Poslovni angeli Slovenije, ki že vrsto let aktivno sodeluje z mladimi in manj mladimi podjetniki ter jim pomaga pri cenovni politiki, pripravi na investicije ter gradnji uspešnih poslovnih modelov.

Na delavnici boste obravnavali ključne korake, ki so potrebni za uspešno pripravo zagonskega projekta na investicijo, vključno z:

  • Priprava poslovnega načrta in cenovne politike: kako sestaviti jasen in prepričljiv poslovni načrt, ki bo pritegnil investitorje.
  • Pitchanje projekta: ključne točke učinkovitega predstavitvenega govora (pitch), ki bo pritegnil pozornost investitorjev.
  • Kako prepričati investitorje: razumevanje, kaj investitorji iščejo, in kako pripraviti projekt, ki bo ustrezal njihovim pričakovanjem.
  • Strategije pridobivanja investicij: pregled različnih načinov, kako pritegniti kapital za rast podjetja, od poslovnih angelov do tveganega kapitala.
  • Najpogostejše napake zagonskih podjetij: izogibanje tipičnim napakam, ki pogosto odvrnejo investitorje.

Delavnica je namenjena vsem, ki razmišljajo o pridobitvi investicije za svoj zagonski projekt ali pa se pripravljajo na prvo srečanje z investitorji. Udeleženci bodo imeli priložnost pridobiti vpogled v investitorsko miselnost ter praktične nasvete, kako optimizirati svoj projekt za uspešen vstop na trg investicij.

Nina Dremelj je ena vodilnih osebnosti na področju startup investicij v Sloveniji. Deluje kot ena glavnih partneric milijonskega sklada Vesna Ventures Capital. Kot predsednica kluba Poslovni angeli Slovenije že vrsto let sodeluje z inovativnimi zagonskimi podjetji in jim pomaga pri pridobivanju ključnih virov financiranja za rast in razvoj. Ne zamudite edinstvene priložnosti, da se naučite, kako pripraviti svoj zagonski projekt na investicijo in pridobiti dragocene vpoglede iz prve roke od izkušene investitorke.

Program:

  • 16:45 - 17:00 - Zbiranje udeležencev in izpolnjevanje liste prisotnosti
  • 17:00 - 18:30 - Izvedba delavnice I. del
  • 18:30 - 18:40 - odmor
  • 18:40 - 19:30 - Izvedba delavnice, primeri dobrih praks II. del
  • 19:30 - 20:00 - Vprašanja in reševanje praktičnih primerov.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek organizirajo v okviru JR podporno okolje 2023-25. Sofinancira Evropska unija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj