Družbena omrežja za izboljšanje poslovne dejavnosti, Koper

Družbena omrežja za izboljšanje poslovne dejavnosti, Koper

24. 09. 2024

Datum: 8. oktober 2024, od 8.00 do 16.00 ure

Kraj: RRC Koper, Ulica 15. maja 19d (predavalnica v pritličju), Koper

Vabljeni na brezplačno delavnico za naslovom: »Družbena omrežja za izboljšanje poslovne dejavnosti«, ki bo potekala v torek, 8. oktobra 2024, od 8.00 do 16.00 ure, v Kopru, Ulica 15. maja 19d (predavalnica v pritličju).

Delavnica je namenjena tistim, ki že imajo osnovno razumevanje delovanja družbenih omrežij v poslovnem kontekstu ter želijo nadgraditi svoje znanje in spretnosti. Osredotočili se boste na izpopolnjevanje strategij, analitičnih orodij in naprednih tehnik upravljanja poslovnih profilov na platformah, kot so Facebook, InstagramTikTok in Pinterest. Udeleženci bodo imeli priložnost deliti svoje izkušnje in pridobiti globlje razumevanje naprednih vidikov družbenih omrežij v poslovnem svetu.

Na delavnici boste pridobili ključna znanja in digitalne kompetence za izboljšanje poslovne dejavnosti na družbenih omrežjih. Delavnica je zasnovana za udeležence na napredni ravni.

»Pridružite se ter povečajte prepoznavnost vašega podjetja ter dvignite vaše podjetje ali kariero na višji nivo.«

Ciljna skupina: aktivno prebivalstvo, zaposleni, iskalci zaposlitve, potencialni podjetniki in podjetniki s poudarkom na poslovni uporabi. Udeleženec delavnice je lahko oseba, ki je stara 30 let ali več in je prebivalec RS.

Način dela: Praktična delavnica z uporabo računalnikov

Izvajalec: Kaja Prezel in Šiva Rustja, podjetje FORWARD d.o.o., podjetje s širokim spektrom znanj iz vseh področji digitalnega marketinga.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj