Kako si olajšati delo z AI?, Kranj

Kako si olajšati delo z AI?, Kranj

17. 09. 2024

Datum: 24. september 2024, od 10.00 do 12.00 ure

Kraj: Kovačnica - podjetniški inkubator Kranj, Poštna ulica 4, Kranj

Sigurno imaš tudi ti pri svojem delu neke rutinske, dolgočasne naloge, ki ti »smrdijo« in jemljejo čas … In sigurno si si pri teh nalogah že kdaj skušal pomagati z AI … Je šlo? Najbrž ne najbolje.

Zato z veseljem napovedujejo usposabljanje, ki ti bo pomagalo uvesti AI kot osebnega pomočnika. Predavatelj bo s svojimi bogatimi izkušnjami zagotovil neprecenljiv vpogled v to, kako lahko mala in srednja podjetja učinkovito uporabljajo AI za racionalizacijo dela, povečanje učinkovitosti in ohranjanje konkurenčnosti na današnjem hitro razvijajočem se trgu.

O čem bo govora:

  • Razumevanje AI in LLM (t.i. large language models): spoznali boste osnove umetne inteligence in delovanje velikih jezikovnih modelov (LLM) - razumevanje njihove vloge pri racionalizaciji dela in sprejemanju odločitev.
  • Oblikovanje učinkovitih »promptov«: naučili se boste, kako pravilno zastaviti vprašanja umetni inteligenci, da bi dobili uporabne in smiselne odgovore.
  • Napredne tehnike za uporabo AI: odkrili boste, kako z uporabo zahtevnejših vprašanj izkoristiti vse možnosti AI za reševanje težjih nalog & pridobivanje boljših rezultatov.
  • Izdelava majhnih orodij z AI: spoznali boste, kako lahko ustvarimo preprosta AI orodja, ki nam bodo pomagala avtomatizirati in poenostaviti rutinska opravila, kar nam bo prihranilo čas.
  • AI za strateške projekte: ugotovili boste, kako nam lahko AI pomaga, da se osredotočimo na pomembnejše projekte in manj časa porabimo za ponavljajoča se opravila.
  • Varnost podatkov in zasebnost: naučili se boste, kako vključiti AI v svoje delo, ne da bi ogrozili varnost poslovnih podatkov in zasebnost.

Komu je usposabljanje namenjeno: lastnikom manjših podjetij, vodstvenim delavcem in vsem, ki jih zanima uporaba umetne inteligence za izboljšanje dela in povečanje produktivnosti.

Pridružite se in se učite od dokazano vodilnega strokovnjaka v panogi ter raziščite, kako lahko umetna inteligenca postane neprecenljivo orodje v vašem poslovnem orodju, ki vam bo pomagalo delati pametneje in ne težje!

Kdo bo vodil usposabljanje: Fedja Hvastija je vodja marketinga z bogatimi izkušnjami pri usklajevanju poti strank in spodbujanju strateške rasti v različnih panogah. Trenutno se ukvarja z razvojem storitev svetovanja in razvoja umetne inteligence pri podjetju SimplerWork. Pred tem je delal kot tržni strateg v podjetju Corsair Gaming Inc, kjer je nadzoroval pozicioniranje izdelkov, komunikacijo in trženjske operacije ob globalni uvedbi izdelkov. Fedja ima bogate izkušnje na področju digitalne preobrazbe, razvoja digitalnih platform in optimizacije procesov, zato je uspešno vodil trženjske strategije za različne globalne tehnološke blagovne znamke in storitve B2B. Na Univerzi v Essexu je pridobil naziv MBA iz trženja.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj