4. Dan ženskega podjetništva - »Varnost poslovanja«, Rogaška Slatina

4. Dan ženskega podjetništva - »Varnost poslovanja«, Rogaška Slatina

17. 09. 2024

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 24. oktober 2024, ob 9.00 uri

Kraj: sedež podjetja Kozmetike Afrodita, Kidričeva 54, Rogaška Slatina

Vabljeni 24. oktobra 2024 v Rogaško Slatino (sedež podjetja Kozmetika Afrodita) na izjemnem dogodek, ki ga organizira Sekcija podjetnic iz Podjetniško trgovske zbornice v sodelovanju s točko SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije.

Dogodek z naslovom: »Varnost poslovanja«, se bo osredotočal na ključna poslovna vprašanja, s katerimi se danes srečujejo ne le podjetnice, temveč vsi podjetniki. Združil bo strokovnjake, podjetnike in voditelje, ki si prizadevajo za uspeh v digitalni dobi. Z vašo podporo bo ta dogodek še bolj uspešen, udeleženci pa bodo prejeli dragocene vpoglede in praktične rešitve.

Program dogodka bo zajemal naslednje tematike:

  • Pasti digitalnega poslovanja: Spoznavanje ključnih nevarnosti, ki jih prinaša digitalizacija, ter načinov, kako se jim izogniti. Udeleženci bodo dobili vpogled v najnovejše trende in najboljše prakse za zaščito pri svojem digitalnem poslovanju.
  • Upravljanje tveganj s podatki: Poudarek bo na uporabi pravih podatkov, kar je ključno za zmanjšanje poslovnih tveganj. Predavatelji bodo delili svoje izkušnje in strategije za  uporabo podatkov pri preverjanju svojih poslovnih partnerjev.
  • Kaj pa zavarovanje tveganj? Pregled različnih možnosti zavarovanja in zaščite pred poslovnimi tveganji. Udeleženci bodo imeli priložnost izvedeti več o pomembnosti zavarovanja in kako lahko to pripomore k dolgoročni stabilnosti podjetja.
  • Zgodba o uspehu podjetja Afrodita - prenos lastništva: Navdihujoča zgodba podjetja Afrodita, ki bo predstavila izkušnje, izzive in priložnosti pri prenosu lastništva. Primer pozitivne poslovne zgodbe in poslovne prakse, kako se lahko podjetja uspešno soočajo s spremembami in zagotovijo svojo trajnost.

Dogodek bo odlična priložnost za mreženje, izmenjavo idej in pridobivanje novih znanj, ki vam bodo pomagala pri varnem in uspešnem poslovanju. Pridružite se in se povežite z drugimi uspešnimi podjetniki, ki delijo vašo strast do varnosti in inovacij.

Udeležba na dogodku je brezplačna

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj