Jesenski B2B dogodki mreže EEN - vaša priložnost za mednarodno rast

Jesenski B2B dogodki mreže EEN - vaša priložnost za mednarodno rast

27. 08. 2024

Vir in informacije: Enterprise Europe Network (EEN), 23. 8. 2024, https://een.si

Podjetja, vabljena k ogledu seznama jesenskih B2B dogodkov, ki jih organizira mreža Enterprise Europe Network (EEN). Ti dogodki so odlična priložnost za širitev poslovnih stikov, iskanje novih partnerstev in pridobivanje svežih poslovnih idej. V okviru EEN dogodkov se povezujejo podjetja iz različnih sektorjev in držav, kar omogoča razširitev vaših poslovnih priložnosti na mednarodni ravni.

  • PSE 2024 - International Matchmaking bo potekal v Erfurtu, Nemčija, od 3. do 20. septembra 2024. Namenjen je podjetjem, raziskovalnim institucijam in drugim zainteresiranim, ki želijo vzpostaviti poslovna in tehnična sodelovanja na področju plazemskega površinskega inženiringa. Udeleženci bodo lahko objavili svoje izdelke in storitve ter se srečali s potencialnimi partnerji prek vnaprej dogovorjenih srečanj, tako v živo kot virtualno. Konferenca bo zajemala različne industrijske sektorje, vključno z avtomobilsko industrijo, medicinsko tehnologijo in energetskim sektorjem.
  • Riga Food 2024 - B2B Marketplace & Business Event bo potekal od 4. do 7. septembra 2024 v Rigi, Latvija. Namenjen je podjetjem in posameznikom iz prehrambne industrije, ki iščejo nove poslovne stike in partnerje. Udeleženci bodo lahko sodelovali na vnaprej dogovorjenih sestankih, tako v živo kot virtualno, ter predstavili svoje izdelke, projekte in storitve. Dogodek je priložnost za odkrivanje novih izdelkov in tehnologij, sklepanje poslovnih dogovorov in pridobivanje informacij o najnovejših trendih v industriji.
  • Innovate & Connect: Digital and Industry Brokerage Day bo potekal 12. septembra 2024 v Istanbulu, Turčija. Namenjen je podjetjem, univerzam, raziskovalnim centrom in drugim zainteresiranim v digitalnem in industrijskem sektorju, ki želijo vzpostaviti povezave in sodelovanja. Udeleženci bodo imeli priložnost za mreženje, iskanje projektov in partnerjev ter izmenjavo znanja in tehnologij, s poudarkom na programu Horizon Europe. Dogodek spodbuja čezmejno sodelovanje in razvoj novih projektnih idej.
  • Dogodek SIDO 2024 bo potekal od 18. do 19. septembra 2024 v Lyonu, Francija, z dodatnimi spletnimi srečanji od 23. do 27. septembra 2024. Namenjen je podjetjem in raziskovalnim institucijam, ki delujejo na področjih interneta stvari (IoT), umetne inteligence (AI), robotike, XR in kibernetske varnosti. Udeleženci bodo imeli priložnost za mreženje, iskanje projektnih partnerjev in izmenjavo znanj prek vnaprej dogovorjenih 20-minutnih srečanj. Dogodek vključuje tudi ključne govore, delavnice in demonstracije novih tehnologij.
  • Quantum Industry Day in Switzerland 2024 bo potekal 23. septembra 2024 v Baslu. Namenjen je akademskim in industrijskim raziskovalcem, ki se ukvarjajo s kvantnimi tehnologijami. Dogodek bo vključeval ključne govore, panelne razprave in priložnosti za mreženje, s poudarkom na kvantnem računalništvu, kvantnem zaznavanju, kvantni instrumentaciji in kvantni komunikaciji. Cilj je pospešiti razvoj novih kvantnih izdelkov in rešitev.
  • Nordic Innovation Fair 2024 bo potekal od 23. do 24. septembra 2024 v Københavnu, Danska. Namenjen je raziskovalcem, investitorjem in industriji, ki se zanimajo za inovacije iz nordijskih držav. Predstavljenih bo do 130 poslovnih priložnosti iz področij medtech, biotech, greentech, kvantne tehnologije, umetne inteligence in digitalizacije. Udeleženci bodo imeli možnost sodelovati v vnaprej dogovorjenih srečanjih, pitching sejah in predstavitvah plakatov, kar bo omogočilo povezovanje raziskovalnih projektov z industrijskimi partnerji in investitorji.
  • Farmaforum 2024 bo potekal 26. septembra 2024 v Madridu, Španija, v prostorih IFEMA, Paviljon 9. Gre za deseto letno srečanje farmacevtske, biofarmacevtske in laboratorijske tehnologije industrije, kjer bodo udeleženci izmenjevali informacije in iskali poslovne in tehnološke partnerje. Dogodek vključuje tudi področja biotehnologije, kozmetike in zdravstvenih raziskav. Udeleženci bodo imeli priložnost za bilateralna srečanja, tako osebno kot virtualno.
  • IFIB 2024 (International Forum on Industrial Biotechnology and Bioeconomy) bo potekal od 3. do 4. oktobra 2024 v Bologni, Italija. Namenjen je krepitvi bioekonomskega omrežja v evro-sredozemskem območju in promociji partnerstev. Osrednja tema bo krožna bioekonomija, s poudarkom na biotehnoloških rešitvah v agroživilskih sektorjih. Udeleženci bodo imeli priložnost za vnaprej dogovorjena bilateralna srečanja (B2B) in izmenjavo izkušenj.
  • Dogodek hy-fcell 2024 bo potekal od 8. do 9. oktobra 2024 v Stuttgartu, Nemčija, na Messe Stuttgart. Gre za letni dogodek namenjen industriji vodikovih in gorivnih celic, ki vključuje mednarodni sejem ter konferenco z interaktivnimi plenarnimi zasedanji in delavnicami. Udeleženci bodo imeli priložnost za 1:1 mreženje in bilateralna srečanja, ki jih omogoča Enterprise Europe Network. Registracija za matchmaking vključuje brezplačno vstopnico za sejem ter 20% popust na konferenčno vstopnico.
  • Contact-Contract 2024 bo potekal od 8. do 11. oktobra 2024 v Brnu, Češka, na Mednarodnem inženirskem sejmu (MSV). Namenjen je podjetjem, raziskovalcem in industrijskim strokovnjakom, ki želijo vzpostaviti nove poslovne stike in trge. Udeleženci bodo imeli priložnost za vnaprej dogovorjena bilateralna srečanja (B2B) in mreženje. Dogodek vključuje različne industrijske sektorje, kot so strojništvo, elektronika, avtomatizacija in energetika.
  • Biotech Summit Austria 2024 bo potekal od 9. do 11. oktobra 2024 v Innsbrucku, Avstrija, v Villa Blanka. Namenjen je ključnim deležnikom iz avstrijske in mednarodne biotehnološke industrije. Udeleženci bodo imeli priložnost prisluhniti navdihujočim govornikom, sodelovati na panelnih razpravah in mrežiti se z vodilnimi strokovnjaki. Dogodek bo zajemal teme kot so biotehnološki trendi, financiranje ter poslovne priložnosti za startupe in uveljavljena podjetja.
  • Marketplace Austria for Food & Beverages 2024 bo potekal 16. oktobra 2024 na Dunaju, Avstrija. Gre za največji mednarodni B2B dogodek za avstrijsko prehrambno industrijo, ki združuje avstrijska podjetja, mednarodne kupce hrane in veletrgovce iz več kot 50 držav. Udeleženci bodo imeli priložnost za B2B srečanja, mreženje in obiske podjetij, kar omogoča vzpostavljanje novih poslovnih povezav.
  • Business Meetings SIAL Paris 2024 bo potekal od 19. do 22. oktobra 2024 v Parizu, Francija, na sejmu SIAL v Paris-Nord Villepinte. Namenjen je kupcem in dobaviteljem v prehrambni industriji, ki iščejo nove poslovne partnerje na mednarodnem trgu. Udeleženci se lahko prijavijo do 4. oktobra 2024, nato pa bodo imeli priložnost za vnaprej dogovorjena srečanja v zasebnem salonu s samopostrežno hrano in garderobo.
Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj