Vladno-gospodarska delegacija na Kitajsko ob predvidenem obisku ministra za gospodarstvo, turizem in šport Matjaža Hana na CIIE (Peking in Šanghaj)

Vladno-gospodarska delegacija na Kitajsko ob predvidenem obisku ministra za gospodarstvo, turizem in šport Matjaža Hana na CIIE (Peking in Šanghaj)

27. 08. 2024

Datum: predvidoma od 3. do 8. novembra 2024

Kraj: Kitajska (Peking in Šanghaj)

Gospodarska zbornica Slovenije (Slovensko-kitajski poslovni svet) in Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport, Ministrstvom za zunanje in evropske zadeve in Združenjem Manager vabimo predstavnike slovenskih podjetij k udeležbi v vladno-gospodarski delegaciji, ki bo potekala v Pekingu in Šanghaju novembra 2024 ob predvidenem obisku ministra za gospodarstvo, turizem in šport Matjaža Hana na Kitajskem, na sejmu CIIE. 

Udeleženci se boste v sklopu delegacije udeležili individualnih B2B srečanj s kitajskimi podjetji, poslovnih forumov v Pekingu in Šanghaju, obiska tehnoloških in inovativnih podjetij na Kitajskem in obiskali tudi China International Import Expo, največji uvozni sejem na Kitajskem.

V istem terminu na Kitajskem poteka China International Import Expo, ki se ga bodo udeležili predstavniki slovenskih podjetij iz avtomobilske in tehnološke industrije. Delegacija bo Kitajsko obiskala ob sejmu in ga tudi obiskala, vendar pa posamezniki-udeleženci v delegaciji na sejmu ne bodo prisotni kot razstavljavci. Podjetje se lahko udeleži tako sejma kot delegacije, vendar z različnimi predstavniki, saj bo delegacija imela obširnejši program obiska.

Pred obiskom delegacije bodo za podjetja iz avtomobilske industrije organizirani tudi dnevi dobaviteljev, kjer boste spoznali potencialne poslovne partnerje s Kitajske. Udeležba v delegaciji je za vas namenjena kot follow-up po prvem srečanju.

Prijavite se lahko najkasneje do 22. septembra 2024.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj