Produktni start-up vikend, Kamnik

Produktni start-up vikend, Kamnik

27. 08. 2024

Datum: od 11. do 13. oktobra 2024, od 16.00 ure dalje

Kraj: KIKštarter Kamnik, Fužine 134, Kamnik

Z velikim veseljem in pričakovanjem vas vabijo, da se jim pridružite na Produktnem startup vikendu, ki bo potekal od 11. do 13. oktobra 2024 v KIKštarterju.

Ta dogodek je zasnovan kot intenzivna delavnica, kjer se bodo združili umi iz vseh koncev Slovenije, ne glede na vaše bivališče, poklicno ozadje ali izkušnje v podjetništvu.

Namenjen je posameznikom in ekipam, ki želijo svoje inovativne ideje preoblikovati v delujoče produkte v zgolj enem vikendu.

Zakaj se pridružiti?

Si našel problem, ki bi ga bilo vredno rešiti ali se ti ideja o produktu že nekaj časa mota po glavi, pa nimaš dovolj znanja, financ ali ekipe, kako idejo iz glave spraviti v fizični svet ter produkte tudi prodati? Na Start-up vikendu te bodo v treh dneh vodili skozi vse postopke razvoja produkta ter uspešne predstavitve na trgu, zadnji dan- v nedeljo pa boste svojo idejo predstavili tudi pred investitorji.

Letos bo vikend še posebej zanimiv, saj Podjetniški klub Kamnik (PKK) in Občina Kamnik ponujata finančne nagrade za najboljše ideje: 1.200 € za prvo mesto, 500 € za drugo mesto in 300 € za tretje mesto. To je izjemna priložnost za vse udeležence, da ne samo predstavijo svoje ideje, temveč tudi prejmejo finančno podporo za njihov nadaljnji razvoj.

Vse podrobnosti o dogodku, vključno z informacijami o programu, mentorjih in načinu prijave, bodo pravočasno objavili.

Pripravite se na vikend, poln delavnic, predavanj in mreženjskih priložnosti, ki bodo vašim idejam nudile odlično podlago za razvoj.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj