»Dnevi DIGI-SI« - spodbujanje digitalizacije v slovenskem gospodarstvu, Šempeter v Savinjski dolini

»Dnevi DIGI-SI« - spodbujanje digitalizacije v slovenskem gospodarstvu, Šempeter v Savinjski dolini

20. 08. 2024

Datum: 28. avgust 2024, od 10.00 do 14.30 ure

Kraj: dvorana podjetja SIP STROJNA INDUSTRIJA d.d., Juhartova ulica 2, Šempeter v Savinjski dolini

Tehnološki park Ljubljana, Institut Jožef Stefan in Razvojna agencija Savinja vabijo na brezplačen dogodek »Dnevi DIGI-SI« - spodbujanje digitalizacije v slovenskem gospodarstvu, ki bo potekal 28. avgusta 2024, ob 10.00 uri v dvorani podjetja SIP STROJNA INDUSTRIJA d.d., Juhartova ulica 2, Šempeter v Savinjski dolini.

Partnerstvo sedmih izkušenih organizacij v konzorciju EDIH DIGI-SI zagotavlja podporo podjetjem, organizacijam in javnim ustanovam v celotni vrednostni verigi digitalizacije na štirih ključnih področjih: kmetijsko-živilskem, zdravstvenem, proizvodnem in turističnem.

Tehnološki park Ljubljana in Institut Jožef Stefan sodelujeta kot partnerja v konzorciju pri evropskem projektu za digitalizacijo slovenskega gospodarstva in javne uprave EDIH DIGI-SI. V okviru projekta je na voljo preko 70 sofinanciranih storitev, potrebnih za celovito digitalizacijo poslovanja, vključno z načrtovanjem, svetovanjem, usposabljanjem, testno opremo, laboratoriji in vrhunskimi strokovnjaki.

Vabijo podjetja, da se udeležite brezplačnega dogodka »Dnevi DIGI-SI«, kjer boste dobili informacije o možnostih koriščenja EU sredstev za vaše dejavnosti ter se seznanili o uporabi umetne inteligence pri delu. Omogočeno bo tudi individualno srečanje gostov iz Tehnološkega parka Ljubljana in Instituta Jožef Stefan s podjetji glede nadaljnjega sodelovanje (pregled podjetniške ideje, seznanitev z možnostmi digitalizacije, izbira dodatnih sofinanciranih storitev idr.).

Program:

10:00 - 10:20

Uvodni pozdrav in predstavitev gostiteljev (predstavnik SIP d.d. in predstavnik Občine Žalec)

10:20 - 10:40

Predstavitev projekta EDIH DIGI-SI (predstavnik TPLJ)

10:40 - 11:45

Seznanitev o možnostih koriščenje aktualnih EU finančnih sredstev - t.im. EU Finančna klinika (predstavnik TPLJ)

11:45 - 12:00

Odmor za kavo

12:00 - 13:30

Osnovni seminar o umetni inteligenci (AI) (predstavnik IJS)

13:30 - 14:30

Srečanja: Individualni sestanki s podjetji (TPLJ, IJS, predstavniki podjetij)

14:30 - …

Druženje

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna.

Prijave: Zaradi organizacije dogodka vas prosijo, da svojo udeležbo sporočite na e-naslov: natasa.roter@ra-savinja.si do vključno ponedeljka, 26. 8. 2024.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki: (03) 713 68 60, e-naslov: natasa.roter@ra-savinja.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj