EU gospodarska delegacija v Južno Korejo - področje IT in digitalizacije

EU gospodarska delegacija v Južno Korejo - področje IT in digitalizacije

23. 07. 2024

Datum: od 2. do 6. decembra 2024

Kraj: Južna Koreja

Združenje evropskih gospodarskih zbornic EUROCHAMBRES iz Bruslja in Gospodarska zbornica Slovenije vabita slovanska podjetja iz področja polprevodniške industrije in dejavnosti, da kandidirajo za udeležbo v 50 članski delegaciji, ki bo med 2. in 6. decembrom letos obiskala Južno Korejo in se predstavila na sejemski prireditvi Digital Solutions Korea 2024.

Program EU BUSINESS HUB, ki ga financira EU, bo v štiriletnem obdobju (do leta 2027) nudil različne oblike pomoči malim in srednje velikim evropskim podjetjem (MSP), ki delujejo na področju zelenih, digitalnih in IT ter zdravstvenih oziroma medicinskih izdelkov/storitev in iščejo poslovne priložnosti na trgih Japonske in Republike Koreje.

Izbrana podjetja bodo deležna brezplačnega izobraževanja in priprav pred obiskom v tujini, brezplačno se bodo lahko predstavila v okviru skupne stojnice kjer bodo imela zastonj vso logistično podporo (prevajanje, prevod materialov ipd.), pokrite bodo imele stroške bivanja v višini do 1000 €, lokalnega transporta v tujini ipd. Za izbrana podjetja bodo lokalni partnerji poskrbeli za organizirane b2b sestanke in obiske lokalnih podjetij. Edini strošek za izbrana podjetja je povezan z letalski prevoz do Japonske ozir. Južne Koreje.

Podjetja, ki se želijo prijaviti v program EU BUSINESS HUB morajo izpolnjevati določene pogoje.

Udeležba v delegaciji je namenjena predvsem malim in srednje velikim podjetjem ter startupom, ki delujejo na področju digitalnih rešitev. To vključuje na primer rešitve v oblaku, umetno inteligenco (AI), internet stvari (IoT), računalništvo naslednje generacije, polprevodnike, kibernetsko varnost, razširjeno resničnost (XR), robotiko, programsko opremo, medije in telekomunikacijsko infrastrukturo, block chain tehnologije, digitalno zdravstvo, digitalno trženje in oglaševanje, idr.

Rok za prijave h kandidaturi udeležbe v delegaciji v Južno Korejo je 9. avgust 2024, zato pohitite s prijavami! 

Več o:

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj