Poziv za zbiranje predlogov za reševanje izzivov podjetij na festivalu UNI.MINDS 2024

Poziv za zbiranje predlogov za reševanje izzivov podjetij na festivalu UNI.MINDS 2024

18. 06. 2024

Vir in informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, 14. 6. 2024, www.spiritslovenia.si

Organizatorji znanstveno-podjetniškega festivala UNI.MINDS 2024 vabijo podjetnike, raziskovalce, znanstvenike, študente in druge zainteresirane, da oddate svoje inovativne predloge za reševanje enega ali več izzivov, ki so jih zastavila izbrana slovenska podjetja HIDRIA Koper d.d., MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o. in OLJARNA LISJAK d.o.o.

Več o izzivih podjetij

Predloge zbirajo prek spletnega obrazca do 30. junija 2024.

Prejete predloge bomo posredovali podjetjem. Izbrani predlogi bodo imeli priložnost kratke 5-minutne predstavitve in povezovanja s predstavniki podjetij, v okviru ekskurzij festivala, na dan:

  • 15. oktober 2024 - na lokaciji: HIDRIA KOPER d.d. in OLJARNA LISJAK d.o.o.
  • 17. oktober 2024 - na lokaciji: MARLES HIŠE MARIBOR d.o.o. in Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo - Univerza v Mariboru

Izbrani predlagatelji se boste lahko udeležili tudi brezplačne spletne delavnice za uspešno predstavitev (pitch) svoje ideje podjetnikom in sofinancerjem.

Za dodatne informacije smo na voljo na e-naslovu: tomaz.lovsin@spiritslovenia.si.

Festival UNI.MINS 2024 ponuja odlično priložnost za mreženje, izmenjavo idej in vzpostavitev sodelovanja med različnimi deležniki RRI okolja, zato se veselimo vseh oddanih predlogov in srečanja na dogodkih festivala!

Utrinki iz festivala UNI.MINDS 2023

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj