Spoznajte Arnolda Schwarzeneggerja in trajnostne trende na AWS 2024 (Dunaj, Avstrija)

Spoznajte Arnolda Schwarzeneggerja in trajnostne trende na AWS 2024 (Dunaj, Avstrija)

31. 05. 2024

Datum: 20. junij 2024

Kraj: Dunaj, Avstrija

Vabljeni k udeležbi na Austrian World Summit 2024, ki bo potekal 20. junija 2024 na Dunaju. Ta izjemni dogodek, organiziran pod geslom "Be Useful: Tools for a Healthy Planet," ponuja priložnost za srečanje z globalnimi voditelji, vključno z Arnoldom Schwarzeneggerjem, ter za poglobljeno razpravo o trajnostnih rešitvah.

Na dogodku boste lahko prisluhnili navdihujočim govorcem, sodelovali v plenarnih sejah in delavnicah ter raziskovali inovativne produkte na Austrian World Summit Solutions Expo 2024Dogodek je odlična priložnost za mreženje in ustvarjanje novih poslovnih priložnosti skozi ciljne B2B sestanke.

Sodelovanje na B2B delu

B2B Matchmaking del dogodka je zasnovan posebej za spodbujanje sodelovanja in ustvarjanje novih poslovnih partnerstev. Tukaj boste imeli priložnost, da se sestanete z drugimi udeleženci, podjetji, investitorji in inovatorji iz celega sveta. Preko vnaprej dogovorjenih srečanj boste lahko raziskovali nove tržne priložnosti, izmenjavali izkušnje in vzpostavljali trajnostne poslovne povezave.

Kako poteka B2B Matchmaking:

  1. Registracija: Prijavite se na dogodek in izpolnite svoj poslovni profil.
  2. Iskanje partnerjev: Prebrskajte profile drugih udeležencev in izberite tiste, s katerimi želite vzpostaviti stik.
  3. Rezervacija srečanj: Na podlagi vzajemnega interesa boste prejeli potrditve za srečanja.
  4. Srečanja: Srečanja bodo potekala v času dogodka na posebej namenjenih lokacijah.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

***

Austrian World Summit je organiziran s strani Arnold Schwarzenegger Climate Initiative v sodelovanju z Avstrijsko gospodarsko zbornico (Wirtschaftskammer Österreich - WKÖ), članico mreže EEN. Cilj iniciative je spodbujanje globalne akcije za zaščito podnebja z združevanjem voditeljev, podjetij in nevladnih organizacij za iskanje praktičnih rešitev.

Enterprise Europe Network (EEN) je ključni partner pri organizaciji B2B srečanj na Austrian World Summit 2024. Mreža podpira podjetja pri iskanju mednarodnih poslovnih partnerjev, raziskovanju novih trgov in inovativnih priložnosti. S svojo obsežno mrežo in izkušnjami zagotavlja, da bodo B2B srečanja učinkovita in koristna za vse udeležence.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj