Anketa za ženske podjetnice - prehod na bolj trajnostno, digitalno integrirano in krožno gospodarstvo

Anketa za ženske podjetnice - prehod na bolj trajnostno, digitalno integrirano in krožno gospodarstvo

28. 05. 2024

Vir in informacije: Štajerska gospodarska zbornica, 15. 4. 2024, www.stajerskagz.si

Anketa je del projekta WE.Circular - “Boosting digital and industrial capacity for sustainable circular transition of women entrepreneurs in the Danube Region” financiranega v okviru Danube Transnational Programme, v katerem je projektni partner tudi Štajerska gospodarska zbornica.

Štajerska gospodarska zbornica vas vabi, da sodelujete in s tem prispevate k oceni, ki jim bo pomagala razumeti specifične spretnosti, potrebe in izzive, s katerimi se soočajo podjetnice v Podonavski regiji. Ta raziskava je del širše pobude v podporo prehodu na bolj trajnostno, digitalno integrirano in krožno gospodarstvo. Vaši vpogledi in izkušnje bodo neposredno prispevali k oblikovanju politik in strategij, ki spodbujajo ugodno okolje za podjetnice.

Raziskava želi pridobiti natančen vpogled v:

  • trenutno stanje podjetij v lastništvu ali solastništvu žensk v kontekstu krožnega gospodarstva (angl. CE), digitalizacije in industrije 4.0 (i4.0).
  • izzive in priložnosti, ki jih prinaša sprejetje strategij pametne specializacije (S3) in vplive zunanjih dejavnikov, kot sta COVID-19 in vojna v Ukrajini.
  • posebne potrebe po podpori in dodatnih virih za uspešnejši prehoda na prakse krožnega gospodarstva in integracijo digitalnih tehnologij.

Izpolnjevanje ankete raziskave vzame približno 10 minut. Vaši odgovori bodo obravnavani kot zaupne narave in se bodo uporabili le za namene raziskave. Rezultati bodo združeni v skupni obliki in zato posamezni udeleženci ne bodo identificirani. Vaše sodelovanje je prostovoljno in ga lahko prekličete kadarkoli brez posledic. Vaše povratne informacije bodo neposredno vplivale na razvoj ciljno usmerjenih podpornih strategij in političnih priporočil, namenjenih krepitvi vloge podjetnic v Podonavju. S sodelovanjem prispevate k bolj vključujoči, trajnostni in uspešni gospodarski prihodnosti.

V anketi lahko sodelujete do 31. 5. 2024.

Povezava do spletne ankete

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj