Gospodarska delegacija v Francijo v času Olipijskih iger (Pariz)

Gospodarska delegacija v Francijo v času Olipijskih iger (Pariz)

14. 05. 2024

Vir in informacije: Izvozno okno, 10. 5. 2024, www.izvoznookno.si

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport v sodelovanju z GZS - Centrom za mednarodno poslovanje, Olimpijskim komitejem Slovenije, Veleposlaništvom RS v Parizu (MZEZ) in lokalnimi partnerji, v času Olimpijskih iger v Parizu organizira poslovno delegacijo v Francijo - Pariz (od 6. do 8. avgusta 2024).

Francija kot ena najrazvitejših svetovnih ekonomij ponuja spekter dejavnosti, področij in priložnosti za tržni in kooperacijski vstop konkurenčnih slovenskih podjetij. V času letošnjega največjega globalnega športnega dogodka, Olimpijskih iger v Parizu, želimo te priložnosti nagovoriti in izkoristiti ter povezati  športno prepoznavnost in prestiž Slovenije s poslovno odličnostjo in prebojnostjo slovenskega gospodarstva.

K udeležbi v gospodarski delegaciji v času Olimpijskih iger v Parizu vabimo slovenska podjetja iz področij: novih (trajnostnih) tehnologij in materialovdigitalizacijeokolja in energetikekrožnega gospodarstvapametnih mestIKT (IoT, AI, blockchain, kibernetska varnost), precizne mehanike, robotike, prebojnih rešitev in digitalizacije na področjih avto industrije in aeronavtike, živilske (gastronomska) industrije, tehnološka in storitvena start-up podjetja ter podjetja s produkti in rešitvami v povezavi s športom in zdravjem.

Za udeležence delegacije pripravljamo:

  • Aktivno udeležbo na Poslovnem forumu Slovenian Business Champions at the Olympic Games, ki bo potekal v Slovenski hiši v parku La Villette, 7. avgusta 2024 dopoldne.

in

  • Ogled večerne atletske prireditve 7. avgusta 2024 z nastopom Kristjana Čeha v olimpijski preizkušnji v metu diska. Olimpijski komite Slovenije podjetjem bo članom poslovne delegacije zagotovil 25 vstopnic.

Prijavite se lahko najkasneje do 20. maja 2024 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na prioritetna področja/sektorje ter vrstni red prijav.

VAVČER SPS: omogoča malim in srednje velikim podjetjem povračilo 60 % upravičenih stroškov izhodne delegacije (prevoz, namestitev, kotizacija). Pogoj je izdaja potrdila GZS o članstvu v delegaciji. Podrobnosti, navodila, prijava na SPS - Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj