Vzpostavitev krovne organizacije na področju socialnega podjetništva in socialne ekonomije, Ljubljana

Vzpostavitev krovne organizacije na področju socialnega podjetništva in socialne ekonomije, Ljubljana

07. 05. 2024

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 27. maj 2024, od 10.00 do 12.00 ure

Kraj: Ministrstvo za kulturo (predavalnica v pritličju), Maistrova ulica 10, Ljubljana

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport je v Načrtu razvojnih spodbud napovedalo objavo javnega razpisa za vzpostavitev zagovorniške organizacije na področju socialnega podjetništva in ekonomije v letu 2024.

Pred objavo želi ministrstvo opraviti vsebinsko razpravo z relevantnimi deležniki o ciljih in namenu javnega razpisa, zato v sodelovanju z Doba Fakulteto za uporabne poslovne in družbene študije Maribor, slovenskim partnerjem v projektu baSE (angleško Blueprint for advanced skills & trainings in the social economy), 27. maja 2024, ob 10.00 uri v Ljubljani organizira delavnico pred objavo javnega razpisa o vzpostavitvi krovne organizacije na področju socialnega podjetništva in spodbujanja zagovorništva na področju socialne ekonomije.

K udeležbi na delavnici vabijo vse deležnike, ki delujejo na področju socialnega podjetništva in socialne ekonomije ter želijo prispevati dragoceno znanje in izkušnje za najboljšo možno izvedbo javnega razpisa.

Razprava bo usmerjena v morebitne izzive in odprta vprašanja glede vzpostavitve in delovanja omenjene organizacije in zmožnostih potencialnih prijaviteljev za izvedbo predvidenih aktivnosti.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj