Napredni ChatGPT: Obvladovanje umetne inteligence za napredno poslovno uporabo, Kamnik

Napredni ChatGPT: Obvladovanje umetne inteligence za napredno poslovno uporabo, Kamnik

30. 04. 2024

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 6. maj 2024, med 18.00 in 20.00 uro

Kraj: Zadruga KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

Ste pripravljeni razširiti svoje znanje in tehnične veščine v uporabi umetne inteligence v poslovnem okolju? Če je odgovor pritrdilen, potem je napredna delavnica “Napredni ChatGPT: Obvladovanje umetne inteligence za napredno poslovno uporabo” prava izbira za vas.

Delavnico vodi izkušen predavatelj Peter Mesarec, ki je izkušen marketinški svetovalec, z bogatimi izkušnjami z delom v performance agencijah in kot marketing manager v različnih podjetjih. Trenutno deluje kot uspešen marketinški svetovalec, ki svetuje tako domačim kot tujim podjetjem. Njegovo znanje in praktične izkušnje ter sposobnost ustvarjalnega reševanja problemov so ga uvrstile med zaželene strokovnjake na področju marketinga. Zaradi svojega zanimivega in praktičnega pristopa k poučevanju ga pogosto vabijo kot predavatelja na univerze, startup acceleratorje in konference tako v Sloveniji kot v tujini. Z njim boste imeli enkratno priložnost raziskati svet ChatGPT-ja in kako ta inovativna tehnologija lahko spremeni vaše poslovanje. Ne glede na to, ali ste novinec na področju umetne inteligence ali izkušen uporabnik, boste našli vsebine, ki bodo obogatile vaše znanje in vaše poslovne pristope.

Kaj lahko pričakujete na delavnici?

  • Razumevanje in preseganje omejitev Chat GPT:

Udeleženci bodo pridobili vpogled v delovanje Chat GPT-ja in spoznali strategije za maksimalno izkoriščanje njegovih zmogljivosti. Poleg tega se bodo naučili prepoznavati in obvladovati omejitve tega orodja, kar jim bo omogočilo boljše rezultate pri uporabi.

  • Analiza podatkov in grafično predstavljanje z Chat GPT:

Na tej temi se bodo udeleženci naučili, kako lahko Chat GPT obogati procese odločanja z napredno analizo podatkov. Skozi praktične primere bodo korak za korakom spoznali, kako iz surovih podatkov ustvariti pregledne in razumljive vizualizacije, ki bodo pomagale pri komunikaciji rezultatov s strankami ali sodelavci.

  • Raznolikost in uporaba različnih GPTjev:

Poleg splošnega Chat GPT-ja se bodo udeleženci seznanili z različnimi vrstami GPTjev in njihovimi specifičnimi lastnostmi. S tem bodo pridobili vpogled v različne možnosti uporabe umetne inteligence v svojem podjetju ali projektu ter izvedeli, kako izbrati pravi GPT za določene naloge.

  • Izdelava in usposabljanje lastnega GPTja:

Udeleženci bodo prejeli podroben vodnik po korakih za izdelavo in usposabljanje prilagojenega GPT modela, ki bo ustrezal specifičnim potrebam njihovega podjetja ali projekta. S tem bodo pridobili znanje, kako lahko sami razvijajo in prilagajajo AI orodja glede na svoje potrebe.

  • Chat GPT kot avtomatizirana podpora strankam:

Na tej temi se bodo udeleženci naučili, kako implementirati Chat GPT za izboljšanje podpore strankam in optimizacijo odzivnih časov. Razvili bodo razumevanje, kako avtomatizirani sistemi lahko povečajo učinkovitost in zadovoljstvo strank, ter kako zagotoviti, da ti sistemi delujejo brezhibno in nudijo odlične storitve.

S temi temami se bodo udeleženci osredotočili na pridobitev praktičnih veščin in znanj, ki jih lahko takoj uporabijo v svojem poslu ali projektu. Delavnica bo interaktivna, kar pomeni, da bodo udeleženci imeli priložnost praktično delati z orodji in reševati konkretne izzive, kar jim bo pomagalo bolje razumeti in uporabljati obravnavane koncepte.

Kaj boste pridobili?

Udeležba na delavnici vam bo omogočila pridobitev praktičnih znanj, ki jih lahko takoj uporabite v vašem poslu. Od analize podatkov do optimizacije storitev za stranke, delavnica vam bo pomagala razumeti in izkoristiti potencial umetne inteligence v poslovnem okolju.

Za koga je delavnica namenjena?

Delavnica je odprta za vse, ki želijo razširiti svoje znanje o umetni inteligenci in ChatGPT-ju. Ne glede na vaše predhodno znanje ali strokovno področje, boste našli vsebine, ki bodo izpolnile vaše potrebe.

Pohitite in rezervirajte svoje mesto, saj je število mest omejeno!

Obrazec za prijavo na dogodek

Ne zamudite te priložnosti za izboljšanje vašega razumevanja in uporabe umetne inteligence v poslu. Pridružite se na napredni delavnici in korakajte naprej v digitalno prihodnost!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj