Javni razpis za spodbujanje zagona novoustanovljenih inovativnih podjetij v Mestni občini Nova Gorica v letu 2024

Javni razpis za spodbujanje zagona novoustanovljenih inovativnih podjetij v Mestni občini Nova Gorica v letu 2024

30. 04. 2024

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 35, Datum: 26. 4. 2024, Stran: 1017

Predmet razpisa: Predmet razpisa je sofinanciranje zagona, razvoja in rasti novoustanovljenih inovativnih podjetij v letu 2024. Sofinanciranje je namenjeno inovativnim podjetjem, ki niso ustanovljena več kot 36 mesecev od dneva objave razpisa (upošteva se datum registracije podjetja). Inovativno podjetje je podjetje, ki razvija nove proizvode, uvaja nove procese in storitve z visoko vsebnostjo lastnega znanja, namenjene trženju na mednarodnem trgu, in se na inovativen način odziva na zahteve trgov.

Namen razpisa: Namen javnega razpisa je sofinanciranje novoustanovljenih inovativnih podjetji in na ta način prispevati k uspešnemu prenosu razvojnih idej, projektov v tržno uspešne produkte ter ustvariti inovativno naravnana podjetja s potencialom rasti, s poudarkom na razvoju in komercializaciji proizvodov, procesov in storitev.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Okvirna višina razpoložljivih proračunskih sredstev v letu 2024 znaša 20.000,00 EUR.

Razpisnik: Mestna občina Nova Gorica

Rok: Javni razpis je odprt do vključno 31. 5. 2024, do 15.00 ure.

Dodatne informacije: Dodatne informacije so na voljo vsak delovni dan med 9.00 in 12.00 uro na Oddelku za gospodarstvo in gospodarske javne službe pri Mestni občini Nova Gorica, Kontaktna oseba: Tatjana Gregorčič, Tel: (05) 33-50-105. Morebitna vprašanja je mogoče posredovati tudi po e-pošti: tanja.gregorcic@nova-gorica.si.

Razpisna dokumentacija: Brezplačna razpisna dokumentacija z navodili prijaviteljem za pripravo vloge je na voljo na spletni strani: www.nova-gorica.si.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj