Vas zanima možnost širitve poslovanja vašega podjetja na japonski trg?

Vas zanima možnost širitve poslovanja vašega podjetja na japonski trg?

23. 04. 2024

Vir in informacije: Izvozno okno, 14. 3. 2024, www.izvoznookno.si

Program Pripravi se na Japonski trg ("Get ready for Japan") vam ponuja celovito razumevanje japonskih poslovnih praks in komunikacijskih slogov ter prepoznavanje priložnosti za uspešna poslovna partnerstva. Poleg tega program ponuja vpogled v proces odločanja v japonskih podjetjih, kar bo prispevalo k boljšemu razumevanju njihovega pogajalskega sloga in hierarhije.

Prav tako je namen programa okrepiti obstoječe odnose z japonskimi strankami in vzpostaviti nove stike s potencialnimi strankami, s čimer bo podjetje razširilo svoj doseg in vpliv.

Prijave za udeležbo v programu so odprte do četrtka, 25. aprila 2024.

Dodatne informacije in prijave

***

Program usposabljanja "Get ready for Japan" EU-Japan Center organizirajo vsako leto od leta 1987. Center EU-Japonska upravlja tudi spletni portal, ki centralizira informacije o Japonski. Registracija je brezplačna. Na portalu so na voljo številna poglobljena poročila strokovnjakov in spletni seminarji o različnih temah (industrijski sektorji, medkulturne zadeve, predpisi ...). Gre za odlično orodje za pregled japonskega trga in njegovih kulturnih razlik, kot tudi vir informacij o prostotrgovinskem sporazumu med EU in Japonsko. Na voljo je prek 400 poročil in videoposnetkov, organizirajo pa tudi tedensko spletne seminarje.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj