PM4Real: Projektno vodenje in Upravljanje sprememb, Ljubljana

PM4Real: Projektno vodenje in Upravljanje sprememb, Ljubljana

23. 04. 2024

Datum: 25. april 2024, od 17.00 do 19.00 ure

Kraj: v prostorih A1, Ameriška ulica 4, 1000 Ljubljana

Dve strani istega kovanca

Vabljeni na brezplačen dogodek, ki bo potekal v četrtek, 25. aprila 2024, ob 17.00. uri v prostorih A1, Ameriška ulica 4, Ljubljana.

Gost bo Peter Dolenc, ki ima več kot 15 let izkušenj z izvajanjem projektov, uvajanjem novih produktov, konceptov in rešitev ter vodenjem in razvojem timov.

Operacija uspela, pacient umrl? Uspešno zaključen projekt ni zagotovilo, da bo organizacija dosegla zastavljeno vrednost in pritegnila ter zadovoljila ključne deležnike. V interaktivni delavnici bomo raziskali, kako sta med seboj ključno povezani disciplini upravljanja sprememb in projektnega vodenj. Kako vključiti in aktivirati prizadete posameznike, da bodo ob uvajanju sprememb aktivni, zainteresirani in usposobljeni za njeno uporabo? Raziskali bomo metodologijo Prosci, svetovno vodino metodologijo upravljanja sprememb, in preverili, kako lahko njena uporaba vpliva na končni uspeh projekta.

O predavatelju: Peter Dolenc ima več kot 15 let izkušenj z izvajanjem projektovuvajanjem novih produktov, konceptov in rešitev ter vodenjem in razvojem timov. Uspešno je vodil transformacijo v več slovenskih podjetjih, kjer je kot glavno kompetenco vedno uveljavljal zmožnost podjetij za sprejemanje, uvedbo in izvajanje sprememb. V mednarodnih korporacijah Microsoft in Oracle je bil zadolžen za uvajanje novih konceptov na lokalnem nivoju in njihovi uveljavitvi na slovenskem trgu. Specializiran je za projektno vodenje tako po klasičnih kot tudi agilnih metodah projektnega vodenja, ki jih uspešno nadgrajuje z metodologijo upravljanja sprememb Prosci in modelom za osebno spremembo ADKAR. S svojim podjetjem PDiVizija d.o.o. in blagovno znamko Change2Value, je ekskluzivni partner podjetja Prosci®, vodilne svetovne metodologije upravljanja sprememb za regijo Balkana.

  • Prosci Certified Advanced Instructor
  • Prosci Train The Trainer
  • Prosci Integrating Agile and Change Management
  • SCRUM Master Certified
  • PRINCE2 Practitioner
  • Actee Certified Partner
  • LPI Facilitator
  • IMYB Innovation Management Black Belt™

Pridružite se združenju PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje! Vidimo se na dogodku!

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj