Nacionalni posvet za 10. okvirni program za raziskave in inovacije, Ljubljana

Nacionalni posvet za 10. okvirni program za raziskave in inovacije, Ljubljana

26. 03. 2024

Datum: 16. april 2024, od 8.30 do 15.30 ure

Kraj: Grand Hotel Union Eurostars, Miklošičeva 1, Ljubljana

Zagon jubilejnega 10. okvirnega programa za raziskave in inovacije je načrtovan za leto 2028. Na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in inovacije začenjajo nacionalni posvet z zbiranjem izkušenj in povratnih informacij upravičencev Obzorja Evropa: prijaviteljev, upravičencev, ocenjevalcev projektov pa tudi tistih, ki se z okvirnim programom srečujete prvič. S posvetom želijo v skupnem ustvarjalnem duhu sooblikovati čim večje število novih, sodobnih, inovativnih in celo radikalnih idej glede strukture in delovanja novega okvirnega programa na nacionalni ravni.

Zato 16. aprila 2024 vabljeni v Grand Hotelu Union Eurostars v Ljubljani na Nacionalni posvet, ki bo potekal kot 9. Platforma znanja za sooblikovanje 10. okvirnega programa za raziskave in inovacije - naslednika Obzorja Evropa.

Dogodek bo osredotočen na ključne izzive in priložnosti na področju raziskav in inovacij, z namenom oblikovanja in priprave stališč Slovenije za prihodnji okvirni program za raziskave in inovacije. Na posvetu boste razpravljali o ključnih izzivih in priložnostih na področju raziskav in inovacij ter vaše prispevke vključili v oblikovanje stališč Slovenije za prihodnji okvirni program za raziskave in inovacije.

Program posveta

Dogodek je brezplačen, potrebna je prijava.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj