Javni razpis za finančni produkt - BIZI LIKVIDNOST ENERGIJA

Javni razpis za finančni produkt - BIZI LIKVIDNOST ENERGIJA

26. 03. 2024

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 24, Datum: 22. 3. 2024, Stran: 708

Predmet razpisa: Finančni produkt BIZI LIKVIDNOST ENERGIJA je po vsebini likvidnostno posojilo za mikro, mala in srednje velika podjetja za projekte povezane z optimizacijo porabe energije zaradi energetske oziroma ukrajinske krize in draginje. Poudarek finančnega produkta je na aktivnostih vlagateljev za izvedbo vlaganj na področju obvladovanja porabe/izgube energije.

Namen razpisa: Namen finančnega produkta BIZI LIKVIDNOST ENERGIJA je zagotavljanje likvidnosti gospodarskih subjektov zaradi posledic energetske krize ter večja konkurenčnost, produktivnost ter tehnološka opremljenost podjetij zaradi izvedbe ukrepov za obvladovanje porabe/izgub energije.

Cilji razpisa: Cilji finančnega produkta je izvedba ukrepov vlagateljev na področju obvladovanja porabe/izgube energije.

Pri izvajanju finančnega produkta SRRS daje prednost vlagateljem, ki se nahajajo na obmejnih problemskih območjih.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Skupni znesek: 10.500.000 € posojil.

Razpisnik: Slovenski regionalno razvojni sklad

Rok: Vlagatelj vlogo odda na finančni produkt v obdobju odprtega razpisnega roka za finančni produkt, in sicer od 8. 4. 2024 do 17. 5. 2024 oziroma do porabe sredstev.

Dodatne informacije: Zainteresirani lahko dodatne informacije pridobijo v času uradnih ur v Sektorju za finančne spodbude, Tel: (01) 836-19-53 ali preko e-pošte: info@srrs.si.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija je objavljena v Aplikaciji e-Rsklad: www.r-sklad.si.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj