Podjetniški bralni klub - Digitalizacija in trajnost, Domžale

Podjetniški bralni klub - Digitalizacija in trajnost, Domžale

19. 03. 2024

Datum: 26. marec 2024, od 18.00 do 20.00 ure

Kraj: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir, Domžale

Mreženje je pomemben del pri pridobivanju potencialnih strank, ponudnikov storitev, partnerjev, vzpostavljanje vezi podpornega okolja.

Mreženje obsega graditev in vzdrževanje osebnih in poslovnih stikov.

Podjetja kot gospodarstveniki in delodajalci ter posamezniki se vse bolj zavedajo pomena sodelovanja z lokalno skupnostjo in podpornim okoljem, šolami in ostalimi organizacijami.

In prav zato na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale organizirajo brezplačni dogodek mreženja: »Podjetniški bralni klub - digitalizacija in trajnost«, v okviru katerega boste imeli priložnost ne samo navezovanja novih stikov in vzdrževanja obstoječih stikov z lokalno skupnostjo, podjetniki in podpornim okoljem, temveč tudi izmenjave znanj in izkušenj na področju digitalizacije in trajnosti.

Dogodek je namenjen podjetnikom, potencialnim podjetnikom, predstavnikom podpornega okolja, predstavnikom lokalne skupnosti, predstavnikom šol in izobraževalnih organizacij.

Povezali se boste skozi izmenjavo mnenj, pogledov in izkušenj glede digitalizacije in trajnosti podjetniških knjig in ustvarili nova poznanstva in razvijali mrežo stikov tako med podjetniki kot tudi podpornim okoljem in lokalno skupnostjo. Izmenjava misli z ljudmi iz vašega področja ali tudi tistimi, ki niso z vašega področja, ki predstavljajo podporno okolje, lokalno skupnost je pomembna in dragocena. Vzpostavljeni stiki in ohranjanje le-teh pa dragoceno, saj lahko izmenjujete svoje znanje, vzpostavljate nova sodelovanja in partnerstva. Delite svoje znanje in nudite podporo drugim. Stiki z ljudmi na različnih področjih prispevajo k ustvarjanju kvalitetne podporne mreže in rojevajo plodna sodelovanja.

Izmenjava mnenj, pogledov in izkušenj so v tem digitalnem času prava redkost - če pa temeljijo na prebrani knjigi, pa še toliko bolj! Na tem srečanju se boste pogovarjali o zahtevah današnjega sveta, ko se moramo prilagoditi zahtevam trga in politike: digitalno, trajno, zeleno, so tako zgolj nekateri od teh imperativov. Kako to realizirati? Predvsem pa kako rešiti pomembno zanko: da vse te naštete stvari, ki jih uvajamo, ker nam bodo prinesle prednost, uspešno uvedemo v vsakdanjik na takšen način, da ne izgubljamo danes na svoji učinkovitosti, predvsem pa dobesedno, kako naj ne izgubljamo živcev, ko se včasih zdi, da “nismo narejeni za zahteve naprednega sveta”.

Prijave na dogodek so obvezne. Število mest je omejeno.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj