Pridružite se vrhu digitalnih inovacij z DIGI-SI izzivom

Pridružite se vrhu digitalnih inovacij z DIGI-SI izzivom

12. 03. 2024

Vir in informacije: Tehnološki park Ljubljana, 23. 2. 2024, www.tp-lj.si

Ste pripravljeni premikati meje digitalne inovativnosti in pustiti svoj pečat na tehnološki pokrajini? DIGI-SI z veseljem napoveduje začetek Izziva digitalnih inovacij, prestižnega tekmovanja, namenjenega predstavitvi prelomnih digitalnih inovacij.

Kdo se lahko prijavi?

  • Državljani Slovenije, ki so starejši od 18 let, od raziskovalcev do startupov in MSP-jev z inovacijami, ki niso starejše od 5 let in so vsaj na stopnji razvoja TRL6 (več o tehnoloških stopnjah).

Zakaj sodelovati?

  • Izključna vidnost: Zmagovalna inovacija dobi aktivno promocijo po Sloveniji in mednarodnih trgih preko obsežne mreže DIGI-SI.
  • Strokovna rast: Finalisti prejmejo mentorsko sejo na delavnici za predstavitve in vstopnice za PODIM 2024, vodilni evropski dogodek za tehnologijo in startupe.
  • Skupnost in prepoznavnost: Vključite se v skupnost DIGI-SI na konferenci Community Days, kjer bo razglašen končni zmagovalec.

Zmagovalna digitalna inovacija bo deležna aktivne promocije tako na slovenskem trgu kot na tujih trgih preko različnih evropskih mrež partnerjev DIGI-SI, finalisti tekmovanja prejmejo mentorsko “pitching delavnico” in vstopnico za PODIM 2024, najvplivnejši tehnološki in start-up dogodek v Evropi.

Ključna področja & tehnologije:

  • Sektorji: Agrifood, proizvodnja, turizem & kulturna dediščina, zdravstvo.
  • Tehnologije: AI, kibernetska varnost, blockchain, IoT in več.

Prijavo lahko oddate do 15. aprila 2024.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj