Kako komunicirajo vodje, Celje

Kako komunicirajo vodje, Celje

05. 03. 2024

3 0
Koristnost članka
3 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 28. marec 2024, od 15.00 do 18.00 ure

Kraj: v predavalnici P102 na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru, Mariborska cesta 7, Celje

Na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru v okviru promocije zelenega in digitalnega prehoda EU organizirajo delavnice, ki podjetjem in organizacijam preko vseživljenjskega učenja omogočajo prilagajanje na nove izzive Trajnostnih in Digitaliziranih oskrbovalnih verig (DIGinGREEN).

Vabijo vas, da se udeležite brezplačne delavnice»Kako komunicirajo vodje«, ki bo potekala v četrtek, 28. marca 2024, od 15.00 do 18.00 ure v predavalnici P102 na Fakulteti za logistiko Univerze v Mariboru, Mariborska cesta 7, Celje.

Delavnico bo izvedla asist. Mateja Čuček.

Na delavnici se boste seznanili s poslovnim komuniciranjem z vidika komunikacijskega procesa in ovirami pri komuniciranju. Spoznali boste kakšne stile vodenja poznamo in katere kompetence morajo imeti vodje za uspešno vodenje. Zakaj je pomembno, da vodje izvajajo redne letne razgovore, kako se na njih pripravijo in kako se pripravijo zaposleni ter kakšne so prednosti tega za podjetje/organizacijo, vodje in zaposlene.

Del delavnice je namenjen praktičnim primerom na temo komuniciranja, pomenu in prepoznavanju neverbalne komunikacije, primerom pisnega sporočanja, prepoznavanju stilov vodenja, izvedbi letnih razgovorov in prepoznavanju lastnosti posameznih generacij.

V sklopu e-obveznosti boste osvojili znanje za reševanje na praktičnem primeru.

Na brezplačni dogodek se lahko prijavite do zapolnitve 20 prostih mest na povezavi: https://forms.office.com/e/4qu5sUzssm.

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!

Več informacij o NOO delavnicah, ki jih izvajajo na Fakulteti za logistiko Celje, Univerze v Mariboru najdete na spletni strani: http://digingreen.fl.um.si ali jih kontaktirajte po elektronski pošti na digingreen.fl@um.si ali bojana.slomsek@um.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj