Brezplačna delavnica - »Z inovativnim pristopom do večje uspešnosti«

Brezplačna delavnica - »Z inovativnim pristopom do večje uspešnosti«

23. 04. 2013

Kako bi vodili podjetje, če bi bili Einstein? Spoznajte vse skrivnosti uma, ki vodijo do uspešnosti.

Datum: v mesecu maju (2 šolski uri, v skupini od najmanj 4 do največ 8 ljudi)

Kraj: trening se izvede v Vašem podjetju po predhodnem dogovoru

Izvajalec: Barbra Rudmann

Predstavitev delavnice: Kaj storite, ko se utapljate v množici e-pošte, telefonskih klicev …, koncentracija vam pada, vi pa morate pripraviti pomembno predstavitev za današnji sestanek?

Se kdaj vprašate, kaj delate narobe, ko pogovor v timu kar naenkrat zamre? Med ljudmi začutite napetost ali celo sovražnost?

Nimate odgovora? Na brezplačnem treningu se boste dobili odgovore na gornji vprašanji in še mnogo več.

Na izredno zanimivem treningu se boste naučili, kako možgani vplivajo na našo produktivnost, ustvarjalnost in obnašanje. Neverjetna dognanja o delovanju možganov vam bodo na enostaven način pomagala do večje storilnosti in učinkovitosti.

V trenutkih, ko padejo naša storilnost, učinkovitost, koncentracija ali kreativnost, se nam zdi, da smo nesposobni, da se moramo še bolj potruditi, biti vztrajni … Dejansko pa je razlog, da se znajdemo v takšnih situacijah, zakonitost delovanja naših možganov. S pridobljenim znanjem o naših možganih, kako jih lahko upravljamo, kakšno okolje potrebujejo za kreativnost in maksimalno storilnost, boste aktivno vplivali na svojo uspešnost. Z najnovejšimi znanji s tega področja boste pozitivno vplivali na svoje in obnašanje drugih. Napete situacije, sovražnost in neproduktivno tekmovalnost boste znali preusmeriti v timsko delo za skupni cilj.

Pridobljeno znanje boste lahko takoj preizkusili in uporabili v praksi.

Še več o inovativnih pristopih, ki jih lahko uporabite, kadar morate biti učinkoviti pod visokim stresom, pri pogajanjih, motiviranju ljudi, uvajanju potrebnih sprememb in podobno, lahko izveste na celovitem treningu: »Kako povečati lastno učinkovitost?«

Dodatne informacije in prijave: Kontaktna oseba: Barbra Rudmann, e-pošta: info@barbra.rudmann.com, spletna stran: www.barbra-rudmann.com.

Več o treningih najdete na spletni strani: www.barbra-rudmann.com.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj