Brezplačna spletna delavnica - »Dobra higienska praksa oz. načela HACCP«

Brezplačna spletna delavnica - »Dobra higienska praksa oz. načela HACCP«

01. 02. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 15. februar 2022, od 9.00 do 12.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

SPOT Svetovanje Gorenjska vabi na brezplačno spletno delavnico, katere namen katere je pridobivanje informacij in znanj s področja zakonodajnih okvirjev proizvodnje, transporta, prometa in prodaje živil za mikro, mala in srednje velika podjetja ter potencialne podjetnike.

Program:

  • Zakonodaja na področju proizvodnje, prometa in prodaje živil, Obveznosti prevoznikov pri transportu živil,
  • Varna prehrana in dejavniki tveganja
  • Dobra proizvodnja praksa, dobra higienska praksa,
  • Nadzor nad alergeni, informacije o alergenih pri nepredpakiranih živilih, blažilni ukrepi za zmanjšanje prisotnosti akrilamida, transmaščobne kisline - dopolnitev HACCP dokumentacije,
  • Kultura varne hrane;
  • Vodenje HACCP dokumentacije;
  • Najpogostejša neskladja - primeri iz prakse;
  • Ukrepi za zaščito gostov in zaposlenih pred COVID-19.

Udeleženci delavnice prejmejo potrdilo o udeležbi na delavnici.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Delavnica bo izvedena v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija v sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj