10. zaposlitveni sejem »Moje delo«

10. zaposlitveni sejem »Moje delo«

23. 10. 2012

Datum: 24. in 25. oktober 2012

Kraj: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

10. zaposlitveni sejem »Moje delo« potekal 24. in 25. oktobra 2012 v dvorani A2 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, odprt pa bo oba dneva od 12.00 do 19.00 ure.

Na kariernem sejmu MOJE DELO bo na enem mestu zbranih veliko podjetij – vsi s ciljem, da se predstavijo kot delodajalci in morda tudi najdejo nove sodelavce. Toliko podjetij še dolgo ne boste mogli kontaktirati v tako kratkem času.

Tam bodo zbrani kadroviki, ki bodo predstavljali svoja podjetja in opravljali razgovore z ustreznimi kandidati že na sejmu samem.

Zaposlitvenega sejma MOJE DELO 12 enostavno ne smete zamuditi:

  • Če iščete prvo zaposlitev. Naredite v 1-2 dneh za svojo skorajšnjo zaposlitev več, kot bi sicer v nekaj mesecih. Spoznajte slovenske delodajalce in se pogovorite s tistimi, ki odločajo o zaposlovanju v teh podjetjih. V kolikor ste kandidat, ki ga kakšno podjetje zaposluje, lahko s sejma odidete z dobrimi možnostmi za zaposlitev, v nasprotnem primeru pa boste dobili vsaj koristne napotke, kaj morate popraviti ali izboljšati, da tudi na vas v bližnji prihodnosti čaka nova služba.
  • Če iščete novo / boljšo zaposlitev. Službo imate, vendar razmislite, ali ste z njo zadovoljni? Je vaša zaposlitev varna, delodajalec skrbi za vas in vaš razvoj, ste za svoje delo nagrajeni po poštenih merilih? Vas cenijo in se dobro razumete s sodelavci? Če se vam zdi, da bi lahko bilo bolje, obiščite sejem in naredite nekaj, da kmalu dosežete boljše delovne pogoje.
  • Če vas zanima, koliko ste vredni na trgu dela. Priporočljivo je, da tekoče spremljate aktualne ponudbe na trgu dela. Nikoli, sploh pa ne v teh časih, namreč ne veste, kako bo s poslovanjem vašega delodajalca v prihodnosti. Bodite proaktivni, prežite za dobrimi delovnimi priložnostmi in predstavite svoje prednosti podjetjem, ki nudijo dobre delovne pogoje. Izvedeli boste, kakšna je vaša vrednost na trgu dela in kaj lahko pričakujete, če se boste znašli v vlogi iskalca zaposlitve.
  • Če želite izpiliti svoj nastop na zaposlitvenih intervjujih. V enem ali dveh dneh lahko opravite razgovore z več deset delodajalci. Predstavite se jim in poudarite svojo vrednost in korist za delodajalce. Znebili se boste treme pred intervjuji in vadili svoj nastop. Izkušnja, ki bo veliko vredna, ko boste kandidirali za novo delovno mesto.
  • Če želite poslušati brezplačna karierna predavanja. Razumete pomembnost dodatnega izobraževanja, izpopolnjevanja svojih veščin in znanj, da se boste potegovali za boljša in bogateje nagrajena delovna mesta.
  • Če želite izboljšati svoj CV, se posvetovati s strokovnjaki in rešiti psihometrični test - vse brezplačno. Najboljši kadri imate več možnosti pri izbiri nove zaposlitve. Najboljši boste postali tisti, ki nenehno skrbite za svoj razvoj, načrtujete karierno pot, se posvetujete, testirate in primerjate. Na sejmu MOJE DELO boste imeli za to veliko priložnosti.

Pred sejmom se pripravite!

Preverite, katera podjetja iščejo kadre vašega poklicnega profila, natisnite si dovolj življenjepisov, pravočasno pridite na sejem in pristopite do osebja na izbranih stojnicah.

Preberite tudi, kako se pripraviti na sejem, da bo vaš obisk čimbolj učinkovit.

Vstopnine ni, brezplačni so tudi vsi spremljevalni dogodki (predavanja).

Dodatne informacije: Več o sejmu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj