COBIK konferenca 2012

COBIK konferenca 2012

23. 10. 2012

Dobre razvojne ideje potrebujejo dober kapital

Datum: 25. oktober, od 14.00 - 18.30 ure

Kraj: Ekonomska fakulteta v Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17 (Lila dvorana)

COBIK konferenca je stičišče inovativnih idej, raziskovalnih razmislekov in poudarkov k odgovornosti do znanstveno raziskovalnih in razvojnih projektov, ki ustvarjajo nove dodane vrednosti in prepoznavnost Slovenije na mednarodnih trgih. To je tudi del poslanstva COBIKa in njegovega dnevnega delovanja. Letošnje srečanje je namenjeno pomenu kakovostnih in učinkovito izrabljenih virov za znanstveno-raziskovalne preboje visokotehnoloških MSP.

Vse dobre ideje potrebujejo namreč ne le na znanju aktivne in motivirane posameznike, time in podjetja, v katerih razvojno delujejo, ampak tudi ustrezne finančne vire, ki razvojno idejo, invencijo in inovacijo podpirajo od njenega nastanka do aktivnega umeščanja na trg.

Ker so tako gospodarski kot finančni trgi na nenehnem in vse bolj zaostrenem prepihu, je investitorje še toliko težje prepričati v dolgoročno podporo in "verjeti v".

Zato bo dogodek namenjen prenosu izkušenj investitorjev in drugih držav na tem področju ter odstiranju potrebnih znanj in možnosti, kako združiti vse vrste virov v uspešno celoto na trgu.

Program

Udeležba na konferenci je brezplačna, vendar je število udeležencev omejeno.

Prijave: E-prijavnico najdete tukaj. Rezervacije sprejemajo do maksimalne zapolnitve kapacitet (120 mest).

Dodatne informacije: Več informacij najdete na spletni strani: www.coinvest.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj