Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

19. 09. 2012

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-sept-11

Oddelek Danskega tehnološkega inštituta razpolaga s tehnološkim »know-howom« in laboratorijsko opremo oziroma napravami za mikrokapsuliranje. Oddelek / institut išče prehrambena, farmacevtska in / ali biotehnološka podjetja, ki so zainteresirana, da najamejo institut kot podizvajalca za tehnološki razvoj in proizvodnjo svojih izdelkov.

EEN-sept-12

Armensko podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem in okraševanjem keramičnih izdelkov (pribora, ploščič, itd), išče prodajnega zastopnika. Prav tako je zainteresirano za prodajo deleža ali celega podjetja.

EEN-sept-13

Armensko podjetje, ki se ukvarja s trgovino z različnimi vrstami blaga (hrana, blago za gospodinjstvo, spominki, igrače, parfumi, kozmetika, nakit iz kovine, ipd) na debelo in drobno, ponuja svoje storitve trgovine (na drobno in debelo) tujim partnerjem.

EEN-sept-14

Belgijsko podjetje, specializirano na področju razvoja mobilnih aplikacij za številne in različne oblike poslovanja in nudenja poslovnih storitev ponuja storitve podizvajanja v Evropi.

EEN-sept-15

Poljsko podjetje išče distributerja za sistem biomonitoringa za vodne sisteme, ki je edini v celoti avtomatiziran in prost sistema vzdrževanja. Prav tako ponuja podizvajalske storitve kot dobavitelj navedenega sistema biomonitoringa, ki iščejo tovrstne tehnologije.

EEN-sept-16

Češki proizvajalec solarnih sistemov senčil (markize, rolete, šotori) z dolgoletnimi izkušnjami doma in v tujini, išče distributerje in nudi specializirano proizvodno storitev tujim izvajalcem.

EEN-sept-17

Švedsko svetovalno podjetje, ki opravlja posredniške storitve, storitve ocenjevanja vrednosti podjetij in nudi korporativno svetovanje, ponuja svoje storitve tujim podjetjem, ki jih zanima švedski trg.

EEN-sept-18

Škotsko podjetje, ki je razvilo multimedijski sistem (prenosljivi zasloni in mobilni projektorji) za uporabo v marketinških kampanjah in promocijskih aktivnostih, se zanima za poslovno sodelovanje z agencijami za trženje in medijskimi agencijami, ki iščejo netradicionalne načine za ustvarjanje edinstvene in uspešne kampanje za svoje stranke.

EEN-sept-19

Angleški dobavitelj za kopalniške izdelke išče storitve skladiščenja, distributerje, trgovce na drobno in zastopnike za dobavo kopalniške opreme in zastopnike iz sektorja zdravstvene nege.

EEN-sept-20

Romunsko podjetje, proizvajalec oblačil in industrijske klobučevine, išče trgovske posrednike (distributerje ali zastopnike).

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si   in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj