Brezplačni spletni dogodek - »Dejavniki uspeha na poti skozi življenje«

Brezplačni spletni dogodek - »Dejavniki uspeha na poti skozi življenje«

02. 02. 2021

Datum: 9. februar 2021

Kraj: na spletu

Vabljeni na brezplačno predavanje vrhunskega strokovnjaka na področju psihologije športa Mateja Tuška, ki vas bo na osnovi različnih primerov iz sveta športa seznanil, katere so tiste najpomembnejše lastnosti, veščine in znanja, ki jih moramo pri otroku razvijati.

V predavanju se boste soočili z glavnimi dejavniki uspeha pri delu in v življenju. Skozi različne zgodbe slovenskih vrhunskih športnikov boste spoznali lastnosti, ki jih moramo pri otroku razvijati, da bi le-ta znal skozi ovire in prepreke v življenju do uspeha.

Spoznali boste pomen motivacije, pomen znanja, stremljenja k popolnosti, samozavesti, samodiscipline in vztrajnosti, iskanja vzrokov za uspeh pri sebi idr.

Spoznali boste tudi pomen komunikacije, teamskega pristopa, učinkovitega reagiranja v stresu in pravilnega vodenja.

O izvajalcu: dr. Matej Tušak poučuje psihologijo na Fakulteti za šport. Že trideset let dela v vrhunskem športu in športu mladih, na področju psihične priprave športnikov na nastop in na področju motiviranja mladih športnikov. Je avtor preko 30 knjig in400 raziskovalnih in strokovnih člankov. Veliko predava po športnih društvih, šolah in v podjetjih različne teme s področja psihologije, motivacije, teamskega dela, razvoja kadrov ipd. Izvaja coacinge, merjenja in spreminjanje organizacijske kulture v podjetjih idr.

Več o dogodku

Dodatne informacije in prijave: e-naslov: anja.nemec@lung.si, GSM: 031 681 164

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj