Slovensko - kitajska investicijska in poslovna konferenca

Slovensko - kitajska investicijska in poslovna konferenca

29. 05. 2012

Datum: 18. do 20. junij 2012

Kraj: Grand hotel Bernardin, Portorož

V času od 18. do 20. junija 2012 organizira JAPTI investicijsko in poslovno konferenco ter obisk delegacije potencialnih kitajskih investitorjev in poslovnežev v slovenska podjetja.

Slovensko - kitajska investicijska in poslovna konferenca bo potekala na tematiko prenosa znanja in tehnologij v proizvodnjo – industrijo. Na obisk v Slovenijo prihajajo kitajski poslovneži, ki so ob obisku slovenskih podjetij konec marca 2012 na Kitajskem, izkazali interes za sodelovanje s slovenskimi podjetji. V času obiska bodo organizirana bilateralna srečanja slovenskih in kitajskih poslovnežev ter obiski kitajskih poslovnežev v slovenskih podjetjih.

Poslovna konferenca in bilateralni razgovori udeležencev bodo potekali od 18. do 20. junija 2012, v Grand hotelu Bernardin, Portorož.

Okvirni program konference

Prijave: Prosimo, da svoj interes za udeležbo na slovensko - kitajski investicijski in poslovni konferenci potrdite preko elektronske prijavnice, najkasneje do petka, 1. junija 2012. Po uspešno opravljenih prijavi, boste prejeli potrditev na vaš e-mail naslov.

Kotizacije ni.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije se lahko obrnete na gospo Tanjo Drobnič, vodjo Oddelka za internacionalizacijo na JAPTI, Tel: (01) 5891 894 ali na e-naslov: tanja.drobnic@japti.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj