1. Javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI Obalno-kraška (1. skupina)

1. Javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI Obalno-kraška (1. skupina)

22. 12. 2020

Vir in informacije: Regionalni razvojni center Koper, 18. 12. 2020, www.rrc-kp.si

Regionalni razvojni center Koper na svoji spletni strani objavlja 1. Javni razpis za vključitev kandidatov v projekt Podjetno nad izzive - PONI Obalno-kraška (1. skupina).

Predmet javnega razpisa je vključitev enajstih (11) oseb v projekt PONI Obalno-kraška. Namen javnega razpisa je izbor 1. skupine udeležencev, ki bodo vključeni v projekt.

Namen projekta PONI Obalno-kraška je podjetniško usposabljanje oseb, ki želijo realizirati podjetniško idejo.

Projekt zajema nudenje vsebinskih podpornih aktivnosti, s katerimi skupini do 11 udeležencev v obdobju 4 mesecev zagotovimo podporno podjetniško okolje, v katerem lahko uspešno razvijejo in realizirajo lastne poslovne ideje.

Program je vsebinsko sestavljen tako, da v 4 mesecih vključitve udeleženci s strokovno pomočjo mentorjev in dodatnim usposabljanjem s strani zunanjih izvajalcev, prejmejo ključna znanja s področja podjetništva, ki jih ob vstopu na samostojno podjetniško pot potrebujejo. Hkrati razvijejo svojo poslovno idejo, izdelajo poslovni model in poslovni načrt ter pripravijo vse potrebno za realizacijo ideje na trgu.

Rok za prijavo je 18. 1. 2021.

Predstavitev razpisa bo potekla v petek, 8. januarja 2021, predvidoma ob 10.00 uri preko spletne aplikacije Zoom. Vsi zainteresirani se lahko prijavijo na elektronsko pošto tina.matekovic@rrc-kp.si. Povezavo do predstavitve in točen čas pričetka bodo sporočili 2 dni pred izvedbo predstavitve.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj