Brezplačna spletna delavnica - »Povezovanje lokalne ekološke hrane z gostinstvo, hotelirstvom in turizmom«

Brezplačna spletna delavnica - »Povezovanje lokalne ekološke hrane z gostinstvo, hotelirstvom in turizmom«

17. 12. 2020

Datum: 17. december 2020

Namen: UP FTŠ Turistica ter Center za gastronomijo in kulturo vina UP vabita na izobraževanje

»POVEZOVANJE LOKALNE EKOLOŠKE HRANE Z GOSTINSTVOM, HOTELIRSTVOM IN TURIZMOM«

četrtek, 17. 12. 2020 ob 9:30 uri

Kraj: pek spletne platforme ZOOM

Program: PROGRAM

09.30: Uvod v povezovanje lokalne ekološke hrane z gostinstvom, hotelirstvom in turizmom:

Aleš Gačnik in dr. Simon Kerma
09.45: Model borze povpraševanja in ponudbe med ekološkimi proizvajalci, gostinci in hotelirji: Janja Viher

10.30: Diskusija

10.45: Ekološka hrana in hotelirstvo: Bio hotel St. Daniel: Nina Abramič in Miran Prodnik

11.30: Diskusija



KRAJŠI PREMOR

12.00: Ekološka hrana in turistične kmetije: Turistična kmetija Pri Baronu: Boris Uranjek

12.45: Diskusija

13.00: Ekološka hrana in visoka gastronomija v gostilnah: Gostilna Repovž: Gregor Repovž

13.45: Diskusija

14.00: Predstavitev ponudbe domačih eko živil za gostilne in hotele: Zadruga ekoloških proizvajalcev Zemlja & Morje: Dane Podmenik

14.30 – 15.00: Sklepna diskusija in zaključne misli

Prijava: Prijave zbirajo preko spletne prijavnice do 15.12.2020: https://forms.gle/xWA7WNBNaF9h83iS8

Dodatne informacije: Več informacij: simon.kerma@fts.upr.si, ales.gacnik@fts.upr.si

Organizator dogodka: UP FTŠ Turistica ter Center za gastronomijo in kulturo vina UP

Povezava do objave dogodka na spletu: https://www.las-istre.si/si/novice/povezovanje-lokalne-ekoloske-hrane-z-gostinstvom-hotelirstvom-in-turizmom

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj