Brezplačna delavnica - »S teorijo U in odprtim prostorom do novih prototipov«

Brezplačna delavnica - »S teorijo U in odprtim prostorom do novih prototipov«

08. 05. 2012

Datum: 14. maj 2012, ob 13.00 do 16.00 ure

Kraj: Modro hiška, Log 1, Morje

Udeleženci bodo spoznali 5 načinov kako iskati inovativne rešitve kompleksnih problemov. Gre za učenje z delom, ki nas popelje v soustvarjanje in omogoča videti celoto nekega izziva in tej celoti služiti.

Delavnica je namenjena podjetnikom, vodjem razvoja, in ostalim, ki se soočajo z različnimi izzivi in želijo preko sodelovalnih metod v iskanje odgovorov (prottipov) vključiti ljudi, ki jih izziv zadeva.

Teorij U omogoča da gremo preko svojih miselnih modelov, do odkrivanja novega. Naši miselni modeli nas vodijo po bližnjicah, do tam kjer smo že bili. Preko procesa U pa vidimo celoto, izziv poglobimo in izdelamo prototip. Le tega pa izboljšujemo. Pri prototipih velja načelo: zgodaj padi, hitro se uči.

Odprti prostor je moderacijska metoda, kjer velja, da kdorkoli pride, je prava oseba in karkoli se zgodi, je edino, kar se je lahko zgodilo. Zakon dveh nog: Če se znajdeš na mestu, kjer ne moreš ne prispevati in se ne učiti, uporabi svoji dve nogi in pojdi na bolj produktivno mesto. Odprti prostor temelji na samoorganiziranju, predanosti in odgovornosti in to troje tudi omogoča in vzpodbuja.

Delavnica je brezplačna.

Prijave: Prijave so obvezne do 11. maja 2012, telefon: 040 395 951, e-mail: info@vizor.si.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj