Brezplačni spletni dogodek - »Prva marketinška in prodajna orodja«

Brezplačni spletni dogodek - »Prva marketinška in prodajna orodja«

08. 12. 2020

Datum: 10. december 2020, od 17.00 do 18.30 ure

Kraj: online v izvedbi LUI

Delavnica bo sestavljena iz treh krajših vsebinskih sklopov:

#1 Marketinška in prodajna orodja

Najprej boste pogledali, katera marketinška in prodajna orodja imamo na voljo in poskušali razumeti, kakšen je ustrezen vrstni red. Razumeli boste, zakaj so dobra orodja ključna za uspešen prihod na trg. Poleg kreiranja pozicijske izjave se boste lotili tudi produkcije povzetka vašega produkta na dveh straneh.

#2 Povzetek produkta na 2 straneh

Pregledali boste nove dobre prakse povzetkov na dveh straneh in kje jih najdemo. V skupinah boste delali na skupinskem pregledu tako pozicijskih izjav kot pripravljenih prvih osnutkov povzetkov produkta na 2 straneh.

#3 Organizacija za učinkovito produkcijo

V tretjem delu boste pregledali produkcije marketinških in prodajnih materialov, kako učinkovito delati z zunanjimi izvajalci in kako skrbeti, da ima vaša znamka enak nagovor. Udeleženci bodo predstavili svoje informacije o produktu na dveh straneh in se posvetovali z ostalimi udeleženci na delavnici.

Predavateljica: Jasna Klemenc Puntar se več kot 20 let ukvarja s prihodom na trg in svoje izkušnje iz visokotehnoloških podjetij in startupov rada deli tako na blogu Omneechannel kot tudi z mentoriranjem. Jasna je na globalni ali lokalni trg lansirala več kot 20 povsem novih produktov v več kot 7 različnih industrijah tako v B2B kot v B2C. Odlično poznavanje tako produktnega vodenja kot celotnega marketinga in delo tako v korporacijah kot startupih, ji je omogočilo, da je izoblikovala ponovljiv pristop, kako se hitro in z najmanj truda lahko infiltriramo na katerikoli trg lokalno ali globalno.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dodatne informacije: Več informacij dobite tudi po telefonu na številki: (01) 620 34 80 ali e-naslovu: kaja.kustrin@lui.uni-lj.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj