Brezplačni spletni dogodek - »DigithON: VKLOPITE digitalno transformacijo v okviru projekta BE-READI ALPS«

Brezplačni spletni dogodek - »DigithON: VKLOPITE digitalno transformacijo v okviru projekta BE-READI ALPS«

08. 12. 2020

Datum: 10. december 2020, od 9.00 do 18.00 ure

Kraj: na spletu

Na dogodku DigithON bodo obravnavali teme, kot so: razvoj in izvajanje novih proizvodnih procesov in funkcij z uporabo digitalizacijskih tehnologij, povečanje učinkovitosti proizvodnje in industrije, razvoj izdelkov / procesov / rešitev IKT.

Ta dogodek prava priložnost, da na enostaven in varen način spoznate nove stike!

Dogodek je namenjen ponudnikom rešitev in svetovalcem z izkušnjami na področju industrijske avtomatizacije, digitalne preobrazbe in tehnoloških inovacij, kot tudi za podjetjem, ki iščejo komercialna in/ali tehnološka partnerstva za razvoj svojih projektov in idej.

Tako podjetja kot ponudniki storitev lahko ustvarijo svoj profil na platformi in dostop do tržnice, kjer bodo objavljene ponudbe in povpraševanja po poslovnem sodelovanju. Udeleženci lahko najdejo nove partnerje za širitev svoje poslovne mreže in razpravo o inovacijskih možnostih.

Od 16. novembra dalje lahko rezervirate sestanke z drugimi udeleženci vse do 9. decembra in izpolnite svoj urnik za 10. december 2020. Na ta dan boste imeli na voljo virtualne zasebne sobe za srečanje in predstavitev ideje o svojem podjetju in projektu potencialnim partnerjem.

S pomočjo mreženja na dogodku bodo udeleženci imeli edinstveno priložnost, da se srečajo.

Več o dogodku

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj