Brezplačni spletni dogodek - »ONLINE AKADEMIJA INOVATIVNOSTI - MODUL 1: Inovativno in ustvarjalno razmišljujoč podjetnik«

Brezplačni spletni dogodek - »ONLINE AKADEMIJA INOVATIVNOSTI - MODUL 1: Inovativno in ustvarjalno razmišljujoč podjetnik«

10. 11. 2020

Datum: 11. november 2020, ob 14. uri

Kraj: online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Ustvarjalnost je zmožnost človeka, da se domisli stvari, ki jih doslej nismo poznali, da povezuje obstoječe, znane stvari v nove dimenzije, da na znanem in dognanem zgradi nove kvalitete in uporabnosti. Ne drži, da je večina ljudi neustvarjalnih in drži pa, da je njihova ustvarjalnost enostavno bila potlačena. To pa pomeni, da jo lahko spet prikličemo. Kako prebuditi in prepoznati v sebi inovativno razmišljanje? Ali drži mit, da je ustvarjalno razmišljanje res dano le nekaterim? Zakaj le nekateri podjetniki uspejo razviti svojo konkurenčno prednost, drugi pa so neopazni v sivem povprečju?

Česa se boste naučili:

  • Spoznali boste kaj mora inovativno in ustvarjalno razmišljujoč podjetnik razumeti, da se bo lahko otresel zakoreninjene miselnosti.
  • Ugotovili boste kako z ustvarjalnimi spremembami in dopolnitvami prestopiti iz cone povprečja v cono uspeha.

Srečanje bo oplemeniteno z delavnico na aktualno temo.

Predavatelj: doc. dr. Andrej Pompe - svojo profesionalno pot je začel kot tržni raziskovalec in vodja sejemske dejavnosti v podjetju Iskra. Za tem ga je za kratek čas je odneslo v svet oglaševanja, kjer je svojo kariero začel kot direktor projektov v oglaševalski agenciji Studio Marketing, kasneje pa tudi kot marketinški direktor v računalniškem podjetju Hermes Plus. Leta 1991 je skupaj s partnerjema ustanovil agencijo za tržne komunikacije Formitas BBDO, kjer je dobro desetletje opravljal delo kreativnega direktorja. V zadnjih letih v Formitasu deluje kot svetovalec za strateška komunikacijska vprašanja. Je direktor in idejno-vsebinski vodja mednarodne poslovne šole BrandBusinessSchool ter predavatelj na GEA College - Fakulteti za podjetništvo in Centru višjih šol. Leta 2004 je kreiral in skupaj s sodelavci izvedel prvi študij brandinga v Sloveniji, veliko študij s področja trženja in brandinga pa je strnil tudi v strokovne ter znanstvene članke in knjige. Leta 2014 je doktoriral na temo Znamke mesta. Kot predavatelj se redno udeležuje različnih okroglih miz, predavanj in simpozijev, sodeluje pa tudi v strokovnih komisijah in žirijah. V Formitasu, katerega solastnik je, je nastala tržno-komunikacijska akcija desetletja:  Štartaj Slovenija. Svojo ustvarjalnost pa rad izraža tudi skozi glasbo.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: inkubator@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj