Dan (teden) odprtih vrat Instituta »Jožef Stefan«

Dan (teden) odprtih vrat Instituta »Jožef Stefan«

20. 03. 2012

Datum: 24. marec 2012 (oziroma teden odprtih vrat - od 19. do 23. marca 2012)

Kraj: Institut »Jožef Stefan«, Jamova 39, Ljubljana

Na Institutu »Jožef Stefan« vsako leto v mesecu marcu organizirajo tradicionalne Dneve Jožefa Stefana, saj 24. marca praznujejo obletnico rojstva velikega slovenskega znanstvenika, Jožefa Stefana.

Dneve Jožefa Stefana zaključijo z dnevom odprtih vrat, ki bo letos v soboto, 24. marca 2012. Pričeli bodo ob 9.00 uri, zadnji obisk pa bo možen ob 13.00 uri.

Program

Zaradi velikega zanimanja za obisk so dan odprtih vrat razširili na teden odprtih vrat. Po predhodni najavi na e-naslov: ijsobiski@ijs.si bo tako obisk možen tudi od 19. do 23. marca 2012.

Vendar dan odprtih vrat ni edina možnost za ogled Instituta. Vsi zainteresirani si lahko, ob predhodni najavi, zanimivosti Instituta »Jožef Stefan« ogledajo katerikoli četrtek v letu, in sicer v laboratorijih na Jamovi cesti kot tudi na Reaktorskem centru, kjer oglede omogoča in organizira Informacijski center za jedrsko tehnologijo (ICJT).

Vsi obiski Instituta so brezplačni.

Dodatne informacije: Več si lahko preberete na spletni strani: www.ijs.si/ijsw/DOV, lahko pa jim tudi pišete na e-naslov: IJSobiski@ijs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj