Brezplačni spletni dogodek - »Zakaj poznati pojem Intelektualna lastnina?«

Brezplačni spletni dogodek - »Zakaj poznati pojem Intelektualna lastnina?«

20. 10. 2020

Datum: 9. november 2020, od 16. do 19. ure

Kraj: online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Intelektualna lastnina predstavlja 98% izvoza in 95% vrednost podjetja. Brand je torej najpomembnejši. A kaj sodi pod brand? To ni samo znamka, to je ves know how, designi, znanje, ljudje, ki morajo biti pravilno zaščiteni in upravljani. Iz malega zraste veliko le, če se uspešno zaščitite in maksimalno monetizirate svoje znanje in inovativnost. Kako? Intelektualna lastnina je temelj podjetja, saj želite biti na trgu unikatni in inovativni. Vse to pa nima smisla, če znanje prepuščate drugim ali celo nekomu že kršitve njegove pravice, ker niste preverili ali pa nimate v pogodbah urejeno, da so avtorske pravice čase itd… Interni odnosi, odnosi s partnerji, zaščita znanja, poslovnih skrivnosti, to vam daje konkurenčno prednost na trgu. Ampak samo, če je res vaše.

Predavateljica: Tina Osojnik lastnica in direktorica butičnega podjetja Osojnik legal Boutique, ki se ukvarja izključno s strateško intelektualno lastnino kot esencialnih delom rasti v podjetjih, postavlja interne procese inovativnosti, interne pravne sisteme in mednarodne poslovne modele na trgih EU, USA, Kitajska. Sodeluje s korporacijami, start upi, izobražuje podjetja, oddelke (razvojne, marketing, management), postavlja Strategije in je svetovalka več upravam.

Dogodek je namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

Dogodek bo vodil David Arnež.

Več o dogodku

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: David.Arnez@gea-college.si.

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj