Poslovno sodelovanje - 13. 10. 2020

Poslovno sodelovanje - 13. 10. 2020

13. 10. 2020

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

BRES20200512001

Špansko podjetje z bogatimi izkušnjami na področju zbiranja in obdelave odpadkov ponuja svoje storitve podjetjem, ki jih zanimajo trgovsko zastopanje, distribucija in licenčne pogodbe za različne vrste sistemov za zbiranje in obdelavo odpadkov (tekoči trakovi, sortirni stroji, presejalni stroji, drobilniki, vibrirajoči hranilniki, balirke za odpadke, itd.) MSP ponuja podporo pri vzdrževanju in poprodajne storitve, vključno z namestitvijo in popravili na kraju samem.

Oddaja interesa

BRNL20200918001

Nizozemska veleblagovnica, dejavna na področju gospodinjskih izdelkov, tekstila, oblačil in hrane, želi prispevati k globalnemu cilju zmanjšanja odpadkov in emisij. Podjetje želi raziskati inovativne načine za sisteme povratne prazne embalaže, zlasti majhnih polietilenskih steklenic, ki se uporabljajo za vodo in druge pijače. Podjetje išče trajnostne rešitve in ponuja dobaviteljski dogovor.

Oddaj interesa

BRPL20200929001

Poljsko MSP iz spodnje-šlezijske regije, proizvajalec visokokakovostnih hladno stiskanih olj za kozmetično in agroživilsko industrijo, išče proizvajalce ali dobavitelje malinovih semen ali posušenih tropin. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje v okviru dolgoročnega dobaviteljskega sporazuma.

Oddaja interesa

BRRO20200921001

Majhno romunsko podjetje išče partnerje, predvsem v Evropi, na področju avtomobilske in z njo povezane industrije. Podjetje ponuja zastopanje v romunskem poslovnem okolju ter vzdrževalne storitve, prevzeme, svetovanje in izobraževanje v avtomobilski industriji. Iskani partner bi moral biti katero koli podjetje v avtomobilski industriji, ki se želi odpreti proti Romuniji, povečati svoje poslovanje ali biti zastopano na romunskem trgu na podlagi komercialno-trgovinskega sporazuma.

Oddaja interesa

BRTR20200907001

Turško podjetje se je specializiralo za izdelke iz nerjavečega jekla, kot so pločevina, tuljave, cevi ter kotni in dekorativni izdelki iz nerjavečega jekla. Podjetje išče kakršne koli kolute ali pločevino iz nerjavečega jekla na podlagi dobaviteljskega dogovora.

Oddaja interesa

BOSE20200921001

Švedsko MSP ponuja nov in vitro diagnostični test (IVD), ki se uporablja po operaciji raka debelega črevesa in danke. Metoda analizira širjenje tumorskih celic na bezgavke in njihovo agresivnost. To je nova pomembna dopolnilna stopnja  (bezgavke) pri odločanju, ali je adjuvantno zdravljenje indicirano ali ne. Ta IVD test lahko preuči 100% volumna bezgavk v primerjavi s trenutno metodo, ki preuči le približno 1%. MSP išče distributerje v evropskih državah.

Oddaja interesa

BOAT20200729001

Avstrijsko globalno podjetje za proizvodnjo in trgovanje z različnimi mineralnimi viri in posebnostmi, ki se uporabljajo v kmetijstvu, okoljski, jeklarski-livarski industriji išče evropske partnerje na podlagi sporazuma o distribucijski storitvi.

Oddaja interesa

BOPT20200922001

Portugalsko MSP že štiri desetletja razvija cenovno ugodno spletno programsko platformo, integrirano rešitev za laboratorije, banke krvi in epidemiološki nadzor, ki vsebuje tudi agnostično zbirko podatkov. Programsko opremo uporablja več kot 80% portugalskih javnih bolnišnic in več kot 220 laboratorijev po vsem svetu. Portugalsko podjetje išče distributerje, ki želijo ponuditi, uvesti in podpreti stranke s programsko opremo izven Portugalske.

Oddaja interesa

BORU20200909001

Rusko podjetje je razvilo in uspešno prodaja aditive gorivom z nanodijanti za različne vrste hidravličnih ojačevalnikov in motorjev (razen za letala). Ti prihranijo do 20% porabe goriva, obnovijo površino in zmanjšajo obrabo motorja. Podjetje išče partnerje za distribucijske storitve in komercialne agente.

Oddaja interesa

BOTR20200827001

Turški proizvajalec medicinskih pripomočkov, specializiran za izdelavo ortopedskih ter hrbteničnih vsadkov (ledvena in vratna kletka, cervikalna plošča, proteza servisnega diska, kovinski kostni vijaki idr.), želi vzpostaviti dolgoročna poslovna partnerstva v tujih državah na podlagi sklepanja  sporazumov o distribucijskih storitvah, trgovskega zastopanja ali s proizvodnimi sporazumi. Podjetje ima bogate izkušnje z mednarodnim sodelovanjem.

Oddaja interesa

BOHR20201007002

Hrvaško podjetje, ki je razvilo specializirano poslovno rešitev - večjezično unikatno tehnološko platformo, ki standardizira in avtomatizira celoten postopek javnih naročil - išče partnerje, ki bi pridobili ekskluzivno pravico do uporabe programske licence in njene implementacije. Iščejo IT podjetja, ki imajo certificirane ORACLE programerje z večletnimi izkušnjami in so pripravljeni na dodatno usposabljanje.

Oddaja interesa

 

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Edina Zejnić

Tel: 01 / 583 05 86

E-mail: edina.zejnic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Enterprise Europe Network - Slovenija

Čevljarska 27, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 87

E-mail: sebastjan.rosa@upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj